Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce nu mai bea Mircea Badea apă de 30 de ani. Cu ce se hidrazează realizatorul TV: „Nu vă spun să faceţi ca mine”

De ce nu mai bea Mircea Badea apă de 30 de ani. Cu ce se hidrazează realizatorul TV: „Nu vă spun să faceţi ca mine”

Mircea Badea a plecat cu soția în vacanță. Destinația e frecventată de români și destul de accesibilă

Mircea Badea continuă să uimească pe toată lumea. Realizatorul de la Antena 3 a mai dezvăluit un detaliu cel puţin ciudat din vaiaţa sa privată.

El a mărturisit că nu mai bea apă de 30 de ani.

Mircea Badea, mare fan băuturi energizante

În timp ce Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, promovează un stil de viață sănătos, prezentatorul susține că nu a mai băut apă de mai bine de 30 de ani. De-a lungul timpului, el a înlocuit această băutură.

”Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă.

Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Medicii, şocaţi de stilul de viaţă al jurnalistului

Prezentatorul spune că și medicii sunt uimiți atunci când le mărturisește că nu bea apă deloc. „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă.

Se uită la mine mirat: «Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă». Și eu îi zic: «Nu am băut apă de 30 de ani». Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi.

Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai adăugat vedeta de televiziune.

Carmen Brumă a vorbit despre posibila căsătorie cu Mircea Badea. De multe ori a fost întrebată când își oficializează relația, însă acum a lămurit că nu vor face nuntă, ea nu își dorește.

N-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o!

Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a declarat Carmen Brumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: