Redactia.ro
Home » Știri » Cum trebuie să se îmbrace, de fapt, femeile atunci când merg la biserică? Ce spun preoții VIDEO

Cum trebuie să se îmbrace, de fapt, femeile atunci când merg la biserică? Ce spun preoții VIDEO

Iată cum trebuie să se îmbrace, de fapt, femeile atunci când merg la biserică!

Cum trebuie să se îmbrace, de fapt, femeile atunci când merg la biserică

Atunci când intrăm într-o biserică, trebuie să fim conștienți de importanța momentului și să ne comportăm într-un mod respectuos și cu smerenie. Părintele Vasile Ioana, parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi” aflată aproape de Piața Universității din București, subliniază că atitudinea noastră în biserică trebuie să reflecte respectul față de Dumnezeu și față de locul sacru în care ne aflăm.

Pentru femei, vestimentația adecvată în biserică implică adoptarea unei ținute curate și decente. Este important să ne prezentăm în fața lui Dumnezeu într-un mod modest, evitând fustele scurte și bluzele decoltate. Acestea nu sunt potrivite pentru un mediu religios și pot atrage atenția într-un mod nepotrivit. Părintele Vasile Ioana recomandă ca femeile să își acopere capul atunci când intră în biserică, în semn de smerenie și respect față de Dumnezeu.

Este important să înțelegem că în biserică suntem acolo pentru a ne închina și a ne conecta cu divinitatea, nu pentru a impresiona sau a atrage atenția asupra noastră în mod egoist. Prin urmare, vestimentația trebuie să fie simplă, curată și modestă, pentru a ne concentra asupra rugăciunii și închinării.

 „A venit o studentă și erau niște tineri care se rugau. A venit mai în față studenta și când s-a aplecat, nu s-a mai rugat nimeni (…) Dacă apare ceva care te atrage și te fură, nu e în regulă. În biserică, femeia poate să atragă bărbatul printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu și nu e bine

Le recomand tuturor doamnelor și domnișoarelor care vin în biserică: acoperiți-vă, dragele mele, toate cele cunoscute ca puternice mesaje. Acoperiți capul, pentru smerenie, ca să te unești cu Dumnezeu, a povestit părintele Vasile Ioana, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de pe Pro TV.

Părintele Vasile Ioana, despre comportamentul în biserică

Pe lângă aspectul vestimentar, comportamentul în biserică joacă un rol crucial. Părintele Vasile Ioana ne îndeamnă să avem o atitudine de sfială și smerenie atunci când ne apropiem de Dumnezeu. Trebuie să fim conștienți de prezența noastră într-un loc sacru și să ne comportăm într-un mod respectuos și demn.

„Te prezinți în fața Lui cu emoție, cu sfială. Tu te duci acolo ca să primești iertarea păcatelor. Smerenia ar fi atitudinea cea mai frumoasă pe care ar trebui să o aibă un creștin”, a mai spus părintele Vasile Ioana.

Sursa foto: YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: