Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de 1 Decembrie. ANM anunță ninsori și vreme rece. Iarna își intră în drepturi

Cum va fi vremea de 1 Decembrie. ANM anunță ninsori și vreme rece. Iarna își intră în drepturi

Iarna face prăpăd în România. Directorul ANM anunță zonele afectate puternic de ninsori

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București și Alba Iulia, de Ziua Națională a României. În Capitală se anunță vreme urâtă de 1 decembrie. Iată ce spun specialiștii ANM.

Cum va fi vremea de 1 Decembrie

ANM anunță de 1 Decembrie vreme rece în București. Specialiștii transmit că în Capitală va ploua, va fi lapoviță, dar și ninsori. Rafalele de vânt vor face ca temperaturile resimțite să coboare foarte mult. Vremea se răcește, mai ales că este începutul lunii decembrie. Putem spune că, oficial, iarna începe.

În perioada 1 decembrie, ora 8:00 – 2 decembrie, ora 8:00, în București, nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte – ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 35…40 km/h. Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima va fi de 1…2 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad. Cât despre Alba Iulia, pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, însă dimineața vor fi condiții de ceață. Seara și noaptea cerul va deveni noros și vor fi posibile precipitații slabe mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare). Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Cum va fi vremea la munte în perioada următoare

Intervalul 28 noiembrie – 11 decembrie va debuta cu valori termice diurne în medie de -2 grade și minime de -7 grade, apoi până spre finalul săptămânii se va încălzi ușor și treptat, astfel că la nivelul zonei se va atinge o medie a maximelor de 2 grade, iar a minimelor în jurul a -2 grade. În a doua săptămână sunt estimate maxime care vor prezenta o medie zilnică cuprinsă între – 2 și 0 grade și minime ce vor oscila între -7 și 4 grade, cele mai reci zile urmând a se înregistra în perioada 6 – 8 decembrie. Probabilitatea de apariție a intervalelor cu precipitații se va menține ridicată în cea mai mare parte a intervalului de prognoză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: