Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru intervalul 14-27 decembrie

Cum va fi vremea de Crăciun. Prognoza meteo pentru intervalul 14-27 decembrie

Prognoza meteo ANM 2 decembrie 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, luni, noi informații despre cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal.

Cum va fi vremea de Crăciun

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat noi date despre cum va fi vremea în zilele intervalul 14-27 decembrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât ar trebui pentru această perioadă. Se anunță ploi, ninsoare și un val de frig.

Cum va fi vremea la munte de Crăciun

În această săptămână, la munte vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Vor fi temperaturi minime între 1-4 grade, iar temperaturi medii minie  între -4 și 1 grade. În a doua săptămână va începe frigul, am putea spune, deoarece valorile zilei și ale nopții vor fi reduse până la 0 sau până la -2, iar valoarea temperaturilor nopții să fie redusă la -6 …- 4 grade. Vor fi și precipitații, dar într-o cantitate mică, dar vor crește între 21 și 27 decembrie.

Vremea în Banat

Vremea în Banat va deveni deosebit de caldă, Cea mai înaltă temperatură va ajunge până la 6 grade și aproximativ 8 grade între 16 și 21 decembrie. La sfârșitul celei de a doua săptămâni, temeperaturile vor scădea până la 5 … 6 grade. Va ploua slab pe data de 16 decembrie. După 21 decembrie, vor fi mai multe precipitații.

Vremea în Crișana

Vrema în Crișana va fi la fel de caldă ca în Banat cu temperaturi de până la opt grade. Totodată, după 21 decembrie,  vor fi și aici mai multe precipitații.

Vremea în Transilvania

În Transilvania temperaturile maxime medii  vor fi între 4 și 6 grade. Noptea va fi mai frig, vor fi temperaturi chiar și sub o grade celsius. În data de 16 decembrie și după 21 decembrie probabilitatea unor precipitați mari va crește.

Vremea în Maramureș

Spre sfâșitul perioadei de prognoză, vremea se va încălzi în Maramureș. În intervalul 16 – 21 decembrie, vremea va fi deosebit de caldă, vor fi temperaturi de  6-7 grade. Pe data de 16 decembrie va ploua slab și dupa 21 decembrie crește și aici probabilitatea de precipitații.

Vremea în Moldova

În Moldova vor temperaturi normale pentru această perioadă. În nopțile de de 22 și 25 decembrie se vor înregistra temperaturi de până la -4 grade, iar între 20 și 27 decembrie va crește posibilitatea de precipitații.

Vremea în Dobrogea

Vremea în Dobrogea vor la fel de normale pentru această perioadă. Vor fi temperaturi între 5 și 8 grade celsius și va ploua ușor între 19 și 27 decembrie, iar în restul intervalului este posibil să apară burnița.

Vremea în Muntenia

Pe 14 și 15 decembrie, în Muntenia va fi mai cald decât de obicei, iar pe 16 și 19 ale lunii se va răci cu temperaturi de până la 4-5 grade Celsius. Între 20 și 27 decembrie va crește și aici posibilitaea precipitațiilor.

Vremea în Oltenia

La fel ca în Muntenia, va fi mai cald decât în mod normal pe 16 și 19 ale lunii, iar 16 și 20 decembrie vor temperaturi scăzute de până la -4 grade. Noptea temperatura se va mai modifica între -1 și 1 grad, iar între 23 și 27 decembrie poate ajunge până la – 3 grade celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: