Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în luna aprilie. După un martie capricios, vom avea parte și de alte anomalii

Cum va fi vremea în luna aprilie. După un martie capricios, vom avea parte și de alte anomalii

VREMEA APRILIE

Meteorologii au anunțat că prognoza meteo în luna aprilie va fi una schimbătoare și capricioasă. Administrația Națională pentru Meteorologie a anunțat vremea pentru următoarele săptămâni și în luna aprilie 2020.

Ce anunță ANM pentru luna aprilie

Valorile termice, spun meteorologii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în aproximativ toate regiunile. Excepție o fac regiunile estice și sud-estice care vor avea temperaturi pozitive mai accentuate.

La începutul lunii, cantitătățile de precipitații vor fi mai apropiate de cele normale specicifice acestei luni. În zonele extracarpatice, temperatura aerului va avea valori ușor ridicate, iar în restul regiunilor temperaturile vor fi normale pentru această perioadă.

Cantitățile de aer vor fi excedentare în regiunile estice și sudice, în special în zona Carpaților Orientali și Meridionali, transmite ANM.

Pe la mijlocul lunii aprilie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale acestei luni, iar în zonele estice și sud-estice vor fi temperaturi ceva mai ridicate.

Vremea în București pentru luna aprilie

Temperatura medie în Capitală în lun aprilie este de 16 grade Celsius, iar cele maxime pot ajunge l 19 grade Celsius. În următoarele săptămânii în București vor fi variații ale aerului între 13 și 16 grade Celsius.

Bucureștenii vor avea parte de vreme capriciosă în această lună, iar temperaturile minime pot fi cuprinse între 0-2 grade Celsius. Dar poate exista posibilitatea de a se înregistra și temperaturi sub 0 grade Celsius.

În această lună șansele de ploaie vor fi de 61%, în număr de nouă zile de precipitații.

Prognoza meteo la munte în luna aprilie

Meteorologii anunță ploi și chiar lapoviță în zonele montane în următoarele patru săptămâni, dar și zile în care căldura își va face apariția. Specialiștii anunță că luna aprilie va fi una schimbătoare, cu temperaturi de vară care alternează cu temperaturi coborâte.

Temperaturile maxime în zonele de munte pot fi cuprinse între 11 și 14 grade Celsius, iar cele minime pot ajunge până la 2 grade Celsius. De asemenea, specialiștii anunță și câteva averse cu probabilitate de precipitații de până la 48%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini