Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea pe 1 Decembrie. ANM a anunțat ce temperaturi se vor înregistra în minivacanță

Cum va fi vremea pe 1 Decembrie. ANM a anunțat ce temperaturi se vor înregistra în minivacanță

Prognoza meteo pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Cum va fi vremea în minivacanța românilor

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, publicată de Agenția Națională de Meteorologie (ANM), aduce vești interesante privind schimbările de temperatură și condițiile meteorologice din România. Vezi cum va fi, de fapt, vremea în minivacanța de la începutul lunii decembrie.

Potrivit informațiilor meteorologilor, se anticipă o deviație pozitivă de la temperaturile normale în următoarea săptămână și în perioada 11-18 decembrie, cu mențiunea că între aceste perioade temperaturile vor reveni la valorile specifice anotimpului.

Cum va fi vremea în minivacanța din 1 Decembrie

În intervalul 20 noiembrie 2023 – 27 noiembrie 2023, se așteaptă temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite în regiunile vestice, sudice și centrale ale țării, în special în extremitatea de sud-vest. În restul țării, temperaturile vor fi în general apropiate de media sezonului. Totodată, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, cu precădere în regiunile sud-vestice, în timp ce în celelalte zone vor rămâne în limitele normale pentru acest interval.

Între 27 noiembrie 2023 și 4 decembrie 2023, se preconizează că temperaturile medii vor fi în concordanță cu cele specifice acelei perioade, extinzându-se pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va menține aproape de normal în toate regiunile.

Ce temperaturi se vor înregistra în primele săptămâni din decembrie

ANM anunță că în perioada 4 decembrie 2023 – 11 decembrie 2023, temperatura medie a aerului se va apropia de valorile normale pentru acest interval pe întreg teritoriul țării. Cu toate acestea, se prognozează cantități de precipitații local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în cele centrale, în timp ce în restul zonelor acestea vor fi apropiate de media specifică acestui interval.

În săptămâna cuprinsă între 11 decembrie 2023 și 18 decembrie 2023, temperaturile vor înregistra o ușoară creștere, situându-se ușor peste valorile specifice acelei perioade, pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, se estimează că acestea vor fi apropiate de media normală pentru acest interval, acoperind toate regiunile țării.

Cum va fi vremea de Crăciun

Privind în perspectivă, vremea de Crăciun se anunță a fi una de poveste. Conform informațiilor furnizate de Accuweather, în noaptea de Ajun, Bucureștiul va fi acoperit de zăpadă, oferind o atmosferă magică încă din data de 19 decembrie și până pe 24 decembrie. Cu toate acestea, în ziua de Crăciun, cerul se va însenina, permițând iubitorilor de iarnă să se bucure de lumina soarelui și să se joace în zăpadă fără nicio grijă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: