Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum verifici online temperatura mării? Trucul genial care te ajută să alegi perioada perfectă pentru concediu

Cum verifici online temperatura mării? Trucul genial care te ajută să alegi perioada perfectă pentru concediu

Cum verifici online temperatura mării? Iată trucul genial care te ajută să alegi perioada perfectă pentru concediu!

Cum verifici online temperatura mării

Dacă te pregătești pentru o vacanță pe litoralul românesc, este foarte util să poți verifica online temperatura mării în stațiunile respective. Acest truc te va ajuta să alegi perioada perfectă pentru concediul tău bine meritat.

Există un site unde poți găsi informații despre temperatura apei Mării Negre în diferite stațiuni de pe litoralul românesc. Accesând acest site, poți căuta stațiunea la care intenționezi să mergi și vei găsi informații actualizate despre temperatura apei și alte detalii importante.

Pe lângă temperatura apei, vei găsi și informații despre temperatura aerului, temperatura resimțită, direcția și viteza vântului, precum și prognoza cantităților de precipitații. Având aceste informații la dispoziție, poți planifica vacanța ideală, având în vedere condițiile meteorologice din stațiunea respectivă.

Site-ul este meteoblue.com și afișează o prognoză pe șapte zile, astfel încât poți obține toate datele necesare pentru a-ți organiza vacanța într-un mod optim. Astfel, folosind acest truc, vei putea verifica online temperatura mării în stațiunile de pe litoralul românesc și vei putea alege momentul potrivit pentru a te bucura de o vacanță perfectă, potrivit impact.ro.

Cât costă un șezlong în iunie 2023

Chiar dacă suntem abia la începutul lunii iunie, stațiunile de pe litoralul românesc sunt deja pline de turiști, mulți dintre aceștia profitând de reducerile oferite în cadrul programului „Litoralul pentru toți 2023″. Un aspect important pentru mulți dintre acești turiști este costul unui șezlong pe plajă. Prețurile variază în funcție de zona în care te afli, însă în general acestea încep de la 20-30 de lei:

 „Șezlonguri s-au închiriat cel mai mult, prețul unui șezlong este de 30 de lei și nu se va mai modifica prețul la 25 iulie, iar berea la draft este 7 lei”, a declarat Răzvan Chițan, administratorul unei plaje, pentru stirileprotv.ro.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: