Redactia.ro
Home » TV » Cum vrea Digi Rcs-Rds să le fure clienții celor de la Netflix. „Bătaie” pe amatorii de filme

Cum vrea Digi Rcs-Rds să le fure clienții celor de la Netflix. „Bătaie” pe amatorii de filme

Ce filme și seriale au premiera în luna iunie pe Netflix

Administratorii de la Digi Rcs-Rds duc o bătălie acerbă cu cei de la Netflix pentru a intra în grațiile amatorilor de filme.

Platformele online găzduiesc cele mai tari filme, ce pot fi urmărite la calitate 4K, în unele cazuri.

Noi pachete cu filme și seriale de top

Compania de telecomunicații a lansat noi pachete care includ filme și seriale de top, la prețuri pentru orice buzunar.

Spre exemplu, pentru Film Now, clienții trebuie să plătească doar 3 lei în plus pentru a avea acces la producții de succes care derulează pe postul TV.

De altfel, pentru MAXPACK, care include HBO1, HBO2, HBO3, Cinemax1, Cinemax2, dar și platforma HboMax, abonații trebuie să plătească 15 lei pe lună.

Ai deja MAXPAK: activează contul HBOMAX Nu te costă nimic! Îți reamintim că HBO Max este inclus în extraopțiunea MAXPAK. Activează-ți chiar azi contul de HBO Max, fără niciun fel de cost suplimentar”, se arată în anunțul făcut de DIGI RCS RDS.

HBO Max și Netflix, rivali în online

Abonamentul de la HBO Max costă 25 de lei și aproape 200 de lei dacă vrei pe un an întreg. Abonamentul la Netflix este de trei tipuri: minim (25 de lei / lunar), standard (50 de lei / lunar) și premium (60 de lei / lunar).

Altfel, prin reluarea campaniei „Back to School”, DIGI își propune să transforme începutul anului școlar într-o ocazie de sărbătoare pentru clienții săi, atât cei existenți, cât și cei noi.

Această ofertă specială oferă o reducere de 50% pentru primele 9 luni consecutive de abonament la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât pentru utilizatorii preplătiți, cât și pentru cei cu abonamente postplătite.

În plus, toamna asta vine cu marfă proaspătă pe rafturile Netflix. Poți începe cu: Sex Education: Sezonul 4, un nou și ultim sezon ce se deschide cu Maeve în America, Moordale închis, și cu Otis care trebuie să se integreze în liceul Cavendish, unde nu este singurul sexoterapeut;

El Conde, o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă; The Wonderful Story of Henry Sugar, adaptarea lui Wes Anderson a nuvelei omonime, de Roald Dahl.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: