Redactia.ro
Home » Monden » Cumpănă grea pentru Larisa Drăgulescu. Fetița ei este operată pentru a șasea oară

Cumpănă grea pentru Larisa Drăgulescu. Fetița ei este operată pentru a șasea oară

Larisa Drăgulescu trăiește de ani de zile o dramă. Fetița ei este bolanvă și a suferit până la acest moment mai multe intervenții chirurgicale. Acum, fiica Larisei Drăgulescu trece prin a șasea intervenție chirurgicală, iar mama sa este emoționată și speriată. Ce mesaj a publicat fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Fiica Larisei Drăgulescu, operată pentru a șasea oară. De ce boală suferă micuța

Larisa Drăgulescu trece prin clipe cumplite de ani de zile, mai precis din momentul în care a aflat că fetița sa are probleme de sănătate. De atunci și până acum, micuța a avut nevoie de șase intervenții chirurgicale. Conform spuselor vedetei, micuța suferă de cholesteatom. Tot ea a povestit parcursul bolii și intervențiile pe care le-a suferit fetița ei. Acum, micuța urmează să fie operată a șasea oară, iar Larisa Drăgulescu a publicat un mesaj emoționant în mediul online.

Inima mea este în operație de ceva timp. Așteptăm… mai câteva ore. și sper din toată inima ca am luat cea mai buna decizie pentru tine. Petrosectomie subtotala radicala. Cholesteatom. Hipoacuzie neurosenzoriala bilateral-Profunda. Ps: Sa nu ma cerți niciodată ca am ales asa. Este cea de-a 6-a operație și cred ca cea mai grea dintre toate. Si ca de fiecare data ne rugam la Dumnezeu sa fie ultima intervenție medicala, sa scăpăm de acest cholesteatom care ne supăra de mulți ani. Te iubesc din toată inima mea!!„, a scris Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a cerut în trecut ajutorul oamenilor din mediul online

În urmă cu trei ani, Larisa Drăgulescu a publicat un mesaj în mediul online prin care a povestit problema de sănătate cu care se confruntă fetița ei. Ba mai mult, aceasta a cerut sfaturi oamenilor care o urmăresc. Vedeta a cerut ajutorul celor care s-au confruntat cu această boală sau care au noțiuni în domeniu.

Pentru cei care nu stiu, Beatrice are 2 operatii de implant cohlear, bilateral si 2 operatii de Cholesteatoma. Personal, consider ca implantul cohlear este o minune deoarece fetiţa mea AUDE,ceea ce este foarte important pentru a duce o viaţa normala si facem si majore progrese in ceea ce priveşte exprimarea verbala. PS: Implantul cohlear (urechea bionică) este un dispozitiv biomedical care înlocuieşte auzul natural la persoanele suferinde de hipoacuzie severă sau profundă, inclusiv de pierderea totală a auzului. Ceea ce ne da însă bătăi de cap este Cholesteatoma. Ne luptam cu ea de ceva ani. Ceea ce vreau sa va rog insă este, daca aveti cunostintă despre aceasta boala, orice sfat sau informaţie este binevenita.„, a fost mesajul transmis de Larisa Drăgulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: