Redactia.ro
Home » Știri » Cuplul care și-a spus adio la Insula Iubirii! Nimeni nu credea că cei doi se vor despărți

Cuplul care și-a spus adio la Insula Iubirii! Nimeni nu credea că cei doi se vor despărți

Confruntare incendiară la Insula Iubirii.

Tentațiile de pe Insula Iubirii par că sunt peste relațiile celor care au venit în emisiune tocmai ca să le testeze. Cuplul care tocmai și-a spus adio părea unul dintre cele mai sudate de pe insulă. Despre cine e vorba?

Un alt cuplu se destramă la Insula Iubirii

Cuplul care tocmai și-a spus adio este format din Cristina și Sebastian. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în emisiunea de luni.

Cine a decis să pună punct relației

Cristina a fost cea care a decis să pună punct relației pe care o avea cu Sebastian. Aceasta a luat decizia chiar de ziua lui Sebastian.

Cristina și Sebastian nu mai formează un cuplu

După mai multe discuții pe care le-a avut în aceste zile cu ispitele masculine, Cristina spune că a realizat că nu se află în relația perfectă. Mai mult, aceasta a zis că Sebastian nu este bărbatul vieții ei. Cristina a arătat în mai multe rânduri atracția pe care o simte față de ispita Bogdan.

„Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie în această seară. E dureros să renunți la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă și nici nu îmi doresc să ne pierdem timpul. Odată cu încheierea ceremoniei focului, se încheie și relația mea cu Sebastian’’, a spus Cristina după ceremonia focului.

Totodată, în drum spre insula fetelor, Cristina s-a confesat Ceraselei

„O să fie foarte bine, cel puțin pentru mine. Am realizat niște lucruri. Din moment ce există atracție față de altă persoană în timp ce tu ești într-o relație deja, ce alegi? Nu poți să fii egoist, nu poți să ții o persoană lângă tine, dacă tu ai atracție față de altă persoană’’, i-a spus Cristina Ceraselei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: