Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 23 martie 2021. Valorile pentru euro, dolar, liră sau franc

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Valorile pentru euro, dolar, liră sau franc

Curs valutar BNR 23 martie 2021

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Valorile pentru euro, dolar, liră sau franc. Iată ce valori a transmis Banca Națională a României pentru principalele monede folosite la nivel internațional.

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Când se actualizează cursul

Cursul valutar al BNR se actualizează în fiecare zi, în jurul orei 13:00, iar până la momentul respectiv, datele vor fi actualizate în cursul zilei de marți. Dar până atunci, inclusiv băncile vor lua în considerare datele din ședința anterioară a BNR, așa că să vedem care au fost datele transmise în ziua respectivă. Iată care este cursul valutar pentru un euro, un dolar american, un franc elvețian sau o liră sterlină.

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Ce valoare are un euro

Valoarea unui euro a scăzut din nou, iar acesta a ajuns să coste 4.8850 de lei. Și în ultimele două ședințe ale BNR euro a fost tot în scădere.

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Ce valoare are un dolar american

Veștile nu sunt bune nici pentru cei ce au trazacții de făcut cu dolarul american, căci acesta s-a depreciat în raport cu leul românesc. Acesta costă 4.1026 de lei.

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Ce valoare are un franc elvețian

Francul elvețian este singura monedă care nu a scăzut în ziua aceasta, conform datelor BNR. Acesta costă 4.4274 de lei.

Curs valutar BNR 23 martie 2021. Ce valoare are o liră sterlină

Lira sterlină a scăzut la rândul ei și a ajuns să coste 5.6806 de lei. Cursul ei urmează să se actualizeze la 13:00.

Economia, afectată de pandemie. Comunicatul oficial al BNR

„Viteza şi traiectoria redresării economiei sunt totuşi incerte, depinzând de evoluţia pandemiei şi a măsurilor restrictive asociate, precum şi de reacţia economiei la stimulii fiscali şi cei monetari, au conchis membrii Consiliului. Reimpunerea generalizată a unor măsuri drastice de distanţare socială este totuşi puţin probabilă, au apreciat unii membri ai Consiliului, iar gradul de adaptare a comportamentului agenţilor economici la criza de sănătate ar putea creşte”, arată BNR.

„S-a observat că reacutizarea recentă a pandemiei este de natură să sporească pe termen scurt incertitudinile asociate consumului gospodăriilor – anticipat să recupereze în trimestrul III aproape jumătate din contracţia suferită în precedentele trei luni, dar să crească gradual ulterior, pentru a reveni în 2021 în teritoriul pozitiv, ca dinamică anuală. Determinantă este evoluţia venitului disponibil real, care ar putea resimţi impactul majorării peste aşteptări a unor transferuri sociale, dar şi efectele unei deteriorări relativ mai pronunţate a condiţiilor de pe piaţa muncii, mai cu seamă ulterior retragerii/restrângerii schemelor de sprijin guvernamental”, a mai spus BNR în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: