Redactia.ro
Home » Știri » Curs valutar BNR 9 septembrie. Cât costă un euro, un franc sau o liră

Curs valutar BNR 9 septembrie. Cât costă un euro, un franc sau o liră

curs euro

Curs valutar 9 septembrie. Banca Națională a României a stabilit care este cursul valutar pentru principalele monede europene. În fiecare zi, în cursul orei 13:00, BNR actualizează datele privind cursul valutar, așa că până la acel moment valoril care sunt luate în considerare sunt cele de marți.

BNR a actualizat cursul valutar. Euro este iarăși în creștere. Iată valorile:
1 EUR-4.8590
1 USD-4.1269
1CHF-4.4972
1GBP-5.3437

Aproape toate monedele europene sunt în scădere, după cum arată ultima sesiune a BNR, cea de marți. Astfel, euro este în scădere, la fel și francul elvețian și lira sterlină. Singura monedă care este în creștere este dolarul american.

Curs valutar BNR 9 septembrie pentru un euro

După ce a atins o valoare-record, euro este acum în scădere, după cum arată datele BNR. Valoarea la care a ajuns moneda europeană este de 4.8545 de lei, așadar vorbim de o scădere de -0.0007 de lei, dar principala monedă europeană tot se menține la un nivel ridicat, de peste 4,85. Veste bună, așadar, pentru cei cu credite în valută, pentru că euro este în scădere.

Curs valutar BNR 9 septembrie pentru un dolar american

Dolarul american este singura monedă care este în creștere în această zi, după cum o arată datele din sesiunea precedentă a Băncii Naționale a României. Creșterea care a fost înregistrată este de +0.0103 de lei. Valoarea precedentă pe care a avut-o un dolar american a fost tot în creștere, de 4.1033 de lei.

Curs valutar BNR 9 septembrie pentru un franc elvețian

Francul elvețian este și el în scădere, potrivit datelor furnizate de BNR în ultima sesiune. Astfel, valoarea la care a ajuns un franc elvețian este 4.4765 de lei, mai puțin cu -0.0134 față de cursul precedent.

Curs valutar BNR 9 septembrie pentru o liră sterlină

Și lira stelrlină a fost cotată în scădere în raport cu leul, în ședință precedentă a BNR. Astfel, vloarea pentru o liră sterlină a ajuns la 5.3754 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: