Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur în nordul Argentinei. Ce magnitudine a avut

Cutremur în nordul Argentinei. Ce magnitudine a avut

Cutremur în Vrancea. Cel de-al șaselea cutremur din 2020 a avut magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter

Joi seară, a avut loc un nou cutremur în nordul Argentinei. Seismul s-a produs în apropiere de orașul El Hoyo și a avut o magnitudine de 5,5, informează Institutul Geologic american.

Cutremur în nordul Argentinei

Nordul Argentinei a fost din nou zguduit. De data aceasta, seismul s-a produs la o distanță de 16 kilometri de orașul El Hoyo. Din fericire, cutremurul a avut loc la 560,4 kilometri de suprafața, ceea ce înseamnă că a fost prea puțin simțit. Și pagubele au fost neînsemnate, din moment ce a fost vorba de un cutremur de adâncime.

Un alt cutremur în Balcani

Tot joi seară, a avut loc și un cutremur în Balcani, informează evz. Seismul a avut 3,2 grade pe scara Richter și s-a produs la doar 5 kilometri adâncime. Cutremurul a avut loc la 18:57:47 (ora locală a României) și nu a produs daune materiale.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 140km SE de Tirana, 154km V de Thessaloniki, 166km S de Skopje, 190km S de Prizren, 239km S de Pristina, 258km N de Patra.

Situata in nord-estul Marii Mediterane, pe o importanta falie geologica, Grecia este deseori lovita de cutremure, dar din fericire majoritatea acestora au intensitate redusa si nu produc victime sau pagube materiale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: