Redactia.ro
Home » Știri » Cuvântul repetat obsesiv de autorul celui de-al doilea masacru din Serbia. Tânărul purta cu mândrie un tricou cu însemne naziste

Cuvântul repetat obsesiv de autorul celui de-al doilea masacru din Serbia. Tânărul purta cu mândrie un tricou cu însemne naziste

Cuvântul repetat obsesiv de autorul celui de-al doilea masacru din Serbia. Tânărul purta cu mândrie un tricou cu însemne naziste

Iată care este uvântul repetat obsesiv de autorul celui de-al doilea masacru din Serbia! Tânărul purta cu mândrie un tricou cu însemne naziste.

Cuvântul repetat obsesiv de autorul celui de-al doilea masacru din Serbia

Un atac armat îngrozitor a avut loc în Serbia, lăsând în urmă opt persoane decedate și alte 14 rănite. Uroš Blažić este principalul suspect al acestui atac sângeros, care a fost arestat în casa unor rude ale mamei sale, bunicul și unchiul său, purtând un tricou cu însemne naziste.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a dezvăluit că tânărul a spus că motivul pentru care a comis aceste crime a fost disprețul, și a repetat de zeci de ori acest cuvânt, referindu-se la faptul că își disprețuia victimele. Mai mult, la momentul arestării sale, Uroš Blažić a fost găsit cu patru grenade de mână asupra lui.

„Teroristul din Mladenovac a spus că motivul atacului sângeros de azi noapte a fost disprețul”, a spus șeful statului  la câteva ore după arestare.

Atacul a început de la o ceartă cu un polițist, moment în care suspectul s-a înarmat și a început măcelul. Înainte de a fi prins de poliție, atacatorul a tras cu arma în mai multe persoane, în satul Dubona, apoi în Mali Orašje și satul Šepšin.

Tânărul purta cu mândrie un tricou cu însemne naziste

Din păcate, opt persoane și-au pierdut viața în acest atac, inclusiv un tânăr polițist și sora lui. Dintre cei 14 răniți, șapte se află în stare critică la spital. Atacul a fost de o violență și o brutalitate rar întâlnite, lăsând o rană adâncă în comunitatea locală și în întreaga țară.

Este îngrijorător faptul că tânărul purta un tricou cu însemne naziste, semn că ideologia extremistă și intoleranța încă mai există și încă mai influențează unii oameni. Este important ca societatea să se unească și să condamne astfel de acte de violență și să promoveze valorile democrației, toleranței și respectului reciproc.

În aceste momente tragice, gândurile noastre se îndreaptă către familiile și prietenii victimelor, și sperăm ca răniții să se recupereze cât mai repede posibil. Este important să rămânem uniți și să ne sprijinim reciproc în fața violenței și extremismului.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: