Redactia.ro
Home » Sport » Cuvinte grele pentru Ana Maria Popescu, multipla campioană la scrimă a României. A fost jignită dur de un consilier al Primarului din Tulcea: “Mare țoapă”

Cuvinte grele pentru Ana Maria Popescu, multipla campioană la scrimă a României. A fost jignită dur de un consilier al Primarului din Tulcea: “Mare țoapă”

Ana Maria Popescu, multipla campioană la scrimă a României, a fost jignită cu insulte grosolane, după ce a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului. La scurt timp, s-a lăsat cu demisie.

Multipla campioană la scrimă Ana Maria Popescu a fost taxată dur, după ce a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului, Eduard Novak, la evenimentul organizat cu ocazia revenirii de la Jocurile Olimpice.

Spre surprinderea tuturor, cuvintele grele vin din partea unui consilier al primarului din Tulcea. Acesta a atacat-o cu insulte grosolane pe sportiva care a obținut medalie pentru România și la Tokyo, chiar în urmă cu câteva zile.

Consilierul deranjat de gestul de a nu da mâna cu ministrul Sportului a postat pe Facebook un mesaj în care o numește „țoapă” pe multipla campioană la scrimă. Însă jugnirile nu s-au oprit la acest apelativ. Consilierul primarului de la Tulcea susține că acest fapt arată că sportivii au devenit niște „pițipoance pline de ifose”.

La ceva timp de la postarea plină de jigniri la adresa Ana Mariei Popescu, consilierul Ștefan Caraman a decis să șteargă mesajul.

Mai mult, acesta a declarat, pentru Digi24, că se va retrage din rolul de consilier al primarului din Tulcea.

Mesajul plin de insulte la adresa multiplei campioane la scrimă

Iată o parte din textul scris pe pagina sa de Facebook de către Ștefan Caraman, deja “fost consilier” pe probleme de sport al primarului din Tulcea.

„Gest de mare țoapă al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului Sportului (…) dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun simț. Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu? Ivan, Nadia, Lipă, Szabo, Silivaș, Vaștag, Covaliu, n-ar fi făcut niciodată așa ceva în public, niciodată; și ăia au luat medalii un snop, au fost și sunt în Panteonul sportului mondial, doamna asta cifută, din păcate nu. Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după ’89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fițe”, a scris Ștefan Caraman. Ulterior, însă, a șters postarea de pe Facebook.

Consilierul primarului din Tulcea a recunoscut că s-a lăsat dus de val

În cele din urmă, consilierul primarului din Tulcea a recunoscut că s-a lăsat dus de val cu această reacție. Cu toate acestea, încă susține că multipla campioană la scrimă a greșit.

„Probabil fiind scriitor și oarecum polemist m-am lăsat luat de val. (…) A purta la gât o asemenea avere presupune să ai onoare. Dacă nu reușești, mai bine o ții în buzunar sau într-un raft acasă. Chiar cred că un sportiv de talia ei trebuie să fie un model. A arătat că nu e”, a declarat consilierul PNL Ștefan Caraman, pentru Digi 24.

Ștefan Caraman s-a retras din funcția de consilier al primarului din Tulcea, după valul de reacții provocate în urma postării sale. Faptul a fost confirmat inclusiv de edil, cel care a declarat că a primit demisia consilierului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: