Redactia.ro
Home » Monden » Daliana Răducan, apariție impecabilă. Cât a costat geanta iubitei lui Răzvan Simion

Daliana Răducan, apariție impecabilă. Cât a costat geanta iubitei lui Răzvan Simion

GALERIE FOTO (6) Daliana Răducan, apariție impecabilă

Daliana Răducan, apariție impecabilă. Iubita lui Răzvan Simion și-a făcut prezența la un eveniment organizat în centrul Capitalei. Daliana a avut o apariție senzațională, atrăgând privirile celor din jur. Cât a costat geanta pe care a purtat-o celebra arhitectă?

Daliana Răducan, apariție impecabilă. Cât a costat geanta iubitei lui Răzvan Simion

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble, după șase ani de relație, iar în prezent se iubește cu frumoasa arhitectă Daliana Răducan. Cei doi formează un cuplu minunat, iar în urmă cu câteva zile au participat la un eveniment organizat în centrul Capitalei. Bruneta a avut o apariție de senzație, iar ținuta sa a atras toate privirile.

Iubita lui Răzvan Simion a purtat un costum cu un croi impecabil care i-a pus în evidență silueta și feminitatea. De asemenea, arhitecta a purtat o geantă Christian Dior, modelul Caro, în valoare de 3.850 de euro. Alături de ea a fost și Răzvan, care a purtat un costum elegant, făcând o echipă minunată.

Daliana Raducan si Razvan Simion
Foto: Sever Gheorghe

Cum s-a îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Bruneta este o prezentă scumpă la vedere, dar atunci când sunt surprinși împreună, formează o echipă minunată. Răzvan a fost invitat în podcastul moderat de Damian Drăghici, unde a vorbit despre relația cu iubita sa. Prezentatorul tv s-a declarat fericit și împlinit. Mai mult, cei doi visează la o casă a lor,dar și la copii. ”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

De asemenea, Daliana a vorbit și ea despre relația pe care o are cu cei doi copii ai lui Răzvan din căsnicia cu Diana. Bruneta a declarat că între ea și copiii acestuia există o legătură strânsă, mai mult decât o simplă prietenie. Mai mult, Dania a mai spus că cei trei au trecut rapid peste emoțiile de la început după prima întâlnire. „Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic.Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a detaliat aceasta.

Întrebat despre căsătorie, Răzvan a declarat că mariajul este un lucru firesc într-o relație. În urmă cu doi ani, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble, deși mulți se așteptau ca cei doi să facă pasul cel mare. Chiar și așa, cei doi au continuat să colaboreze pe plan profesional, iar în prezent au o relație de prietenie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: