Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman:„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile”. Au divorțat după 25 de ani

Dan Bittman:„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile”. Au divorțat după 25 de ani

Dan Bittman și fosta soție, Liliana Ștefan, au divorțat după 25 de căsnicie. Aceștia au împreună trei băieți, iar în cadrul unui podcast, artistul a mărturisit despre separarea de soție.

Dan Bittman, despre divorțul cu soția lui

Cei doi nu mai formează un cuplu încă din anul 2017, însă nu mai locuiesc împreună din anul 2019. Aceștia au împreună trei băieți: Alexandru, Patrick și Mark.

În cadrul unui podcast realizat de către Mihai Morar, cântărețul a mărturisit îndetaliat ce anume a condus la separare despre fosta lui soție cu care a fost preț de 25 de ani.
Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan, Dan Bittman are numai cuvinte de laudă la adresa ei și susține că au realizat multe lucruri de-a lungul căsniciei.
„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a susținut Dan Bittman, potrivit libertatea.ro.

S-au despărțit din cauza lui

Artistul a mărturisit că nu s-au despărțit în condiții amiabile și declară că declinul în relație i se datorează total. Acesta o apreciază pe fosta soție pentru răbdarea și buna educație pe care le-a oferit-o necondiționat copiilor lor.

„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a punctat artistul potrivit aceleași surse.

În continuare a mai adăugat: „Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: