Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bordeianu, imagine emoționantă cu fetița sa. Micuța a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani

Dan Bordeianu, imagine emoționantă cu fetița sa. Micuța a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani

GALERIE FOTO (2)

Pentru Dan Bordeianu, viața în fața camerelor de luat vederi a luat sfârșit cu mulți ani în urmă. Acum este soț, tată, dar nu a renunțat nici a meseria care l-a consacrat: actoria. Chiar dacă a decis să fie o figură modestă în spațiul public, oamenii nu l-au uitat și continuă să-l urmărească cu mult interes. În mediul online, a împărtășit câteva imagini emoționante cu familia sa, pe care a ales să o păstreze departe de ochii curioșilor.

Dan Bordeianu, imagine emoționantă cu fetița sa. Micuța a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani

La începutul anilor 2000, Dan Bordeianu se număra printre cei mai iubiți actori din televiziunea română. A adus la viață numeroase personaje în telenovelele cele mai apreciate de public, dar viața de persoană publică se pare că pur și simplu nu a fost pentru el. A renunțat la cariera pe micile ecrane și a optat pentru cea pe scenă, iar restul timpului său l-a dedicat familiei.

„Eu am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă, și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri. Pe bune? Un actor face viață, iar eu ca să fac viață trebuie să și trăiesc o viață. Și nu e o fiță, nu e o poveste boemă”, a declarat el pentru sura amintiă mai sus.

Departe de atenția oamenilor, Dan și-a construit o familie deosebit de frumoasă alături de soția sa, Teodora. Relația lor a început încă din anul 2012, iar 3 ani mai târziu și-au jurat și iubire veșnică în fața altarului. Mai apoi, au devenit fericiții părinți ai unei fetițe, care a împlinit vârsta de 5 ani.

Nimeni nu a știut însă despre toate acestea decât foarte târziu, în momentul în care Dan Bordeianu a decis să vorbească despre acest aspect al vieții sale. Singurele imagini cu fetița și soția lui sunt disponibile pe conturile de socializare ale fostei vedete, care exemplifică perfect cât de fericit este în calitate de soț și tată.

Dan Bordeianu și familia sa locuiesc într-o casă la țară, departe de București

În ceea ce privește aparițiile în public, partenera actorului se pare că este la fel de modestă ca și el. Își duc viața departe de capitală, în localitatea Brănești, unde locuiesc într-o casă construită chiar de tatăl lui Dan.

„„Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul. Nu e o simplă casă și asta o face foarte mult să se simtă ca acasă. Eu de 13-14 ani, de când stau acolo, n-am mai dormit o noapte în București, pentru că nu era acasă. E tare fain acest sentiment în care ai unde să te întorci, în sensul liniștii și al confortului de a fi tu”, a mai declarat Dan Bordeianu pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: