Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bordeianu, ipostaze rare alături de soția lui. Ea este femeia cu care a înlocuit-o pe Adela Popescu

Dan Bordeianu, ipostaze rare alături de soția lui. Ea este femeia cu care a înlocuit-o pe Adela Popescu

GALERIE FOTO (2)

Vi-l mai aduceți aminte pe Dan Bordeianu ? Cu siguranță nu ați uitat rolurile celebrului actor din telenovele fenomen din România ”Numai Iubirea” și ”Lacrimi de iubire”. Odată cu sfârșitul serialelor, artistul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Însă iată că viața i-a rezervat surprize extrem de plăcute. Iată cine este femeia cu care a înlocuit-o pe Adela Popescu.

Dan Bordeianu și Adela Popescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă nu a fost să fie. Fanii celor doi au rămas șocați când cei doi și-au anunțat despărțirea. Dar iată că amaândoi actorii, atât Adela, cât și Dan, au reușit să își reface viețile.

Dan Bordeianu s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015, după o relație de trei ani. Nunta a fost organizată într-un cerc restrâns,  la care au luat parte doar apropiații și câțiva prieteni ai cuplului. Celebrul actor declara atunci că petrecerea s-a ținut pe malul lacului Cernica, într-un decor de poveste. A urmat, mai apoi, o lună de miere de vis.

”Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă”, declara atunci Dan Bordeianu.

Dan Bordeianu, despre femeia cu care a înlocuit-o pe Adela Popescu

Dan Bordeianu este unul dintre bărbații care își declară fără nicio ezitare sentimentele calde de iubire față de soția sa. În familia lor, a apărut și o fetiță, care a împlinit cuplul. Pe soția actorului o cheamă Teodora.

Bordeianu și soția sa Teodora, alături de fiica lor, au dat viața din București pentru liniștea unei case din comuna Brănești, Ilfov. Este vorba chiar de casa construită de tatăl lui Dan Bordeianu.

După ce părintele actorului a părăsit această lume, actorul a refuzat că vândă casa. A decis mai apoi să se mute acolo, cu familia sa.

”Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând”, a mai precizat îndrăgitul actor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: