Redactia.ro
Home » Monden »  Dan Capatos și-a deschis sufletul! Prezentatorul a povestit ce îl oprește să meargă la America Express: „Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici”

 Dan Capatos și-a deschis sufletul! Prezentatorul a povestit ce îl oprește să meargă la America Express: „Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici”

 Dan Capatos și-a deschis sufletul! Prezentatorul a povestit ce îl oprește să meargă la America Express: „Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici”

Dan Capatos și-a deschis sufletul! Prezentatorul a povestit ce îl oprește să meargă la America Express. Iată detaliile!

Dan Capatos a povestit ce îl oprește să meargă la America Express

Dan Capatos, celebrul prezentator în vârstă de 50 de ani, se confruntă cu o boală care îl împiedică să accepte invitația de a participa la mega-show-ul America Express. Chiar dacă este un mare fan al emisiunii și ar dori să trăiască experiența concursului la fel ca fostul său coleg de emisiune, Cătălin Bordea, acesta este blocat de o temere profundă.

Boala de care suferă Dan Capatos îi afectează capacitatea de a călători și de a se implica în activități care presupun efort fizic și mental intens. Această afecțiune îl determină să fie precaut și să evite riscurile asociate unei aventuri precum America Express.

Chiar dacă Dan Capatos ar fi tentat să se alăture competiției și să experimenteze provocările intense pe care le oferă show-ul, frica și preocuparea pentru starea sa de sănătate sunt factori care îl opresc să ia decizia de a participa.

Dan Capatos: „Îmi este frică”

Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” afirmă cu sinceritate că, chiar dacă ar primi o invitație pentru a participa la show-ul său preferat de pe Antena, ar fi în situația de a fi nevoit să o respingă. Motivul din spatele acestei decizii este legat strâns de starea lui de sănătate, care, așa cum se spune, este mai valoroasă decât orice altceva.

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia.

M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva”, a declarat Dan Capatos, în emisiunea lui de la Antena Stars, relatează Click! 

Dan Capatos: „Am fost paralizat pe partea stângă! Sunt predispus la demență și Alzheimer ”

Dan Capatos se confruntă cu problemele de sănătate care par a fi moștenite din familia sa. Cu doi ani în urmă, prezentatorul de la „Xtra Night Show” a trecut printr-un moment extrem de dificil în timpul unei mini-vacanțe în orașul italian Ancona – a suferit un atac cerebral ischemic tranzitoriu.

„Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă.

Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a mai declarat acesta, la Antena Stars.

Din păcate, în urma accidentului cerebral suferit, medicii au avertizat pe Dan Capatos că este expus riscului de a dezvolta și alte afecțiuni neurologice grave în anii care urmează.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a mai anunțat Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show”.

 

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: