Redactia.ro
Home » Știri » Dan Diaconescu, despre darul de nuntă pentru George Simion și Ilinca Munteanu. Fostul patron al OTV a fost martor la cununia civilă a liderului AUR

Dan Diaconescu, despre darul de nuntă pentru George Simion și Ilinca Munteanu. Fostul patron al OTV a fost martor la cununia civilă a liderului AUR

Dan Diaconescu a fost martor la cununia civilă a liderului AUR. Iată ce spune apropiatul liderului AUR despre darul de nuntă!

Dan Diaconescu: „Din fericire, nu am interdicție în a fi martor pentru George și Ilinca”

Dan Diaconescu a mărturisit că l-a susținut întotdeauna din punct de vedere moral pe George Simion, însă a negat că l-ar fi susținut vreodată financiar.

„Am interdicție în a da declarații. Din fericire, nu am interdicție în a fi martor pentru George și Ilinca. E un pas mic pentru mine, dar un salt mare pentru România. O să vedeți”, a spus Dan Diaconescu.

Ce spune Dan Diaconescu despre darul de nuntă pentru liderul AUR

Dan Diaconescu nu a făcut public darul pentru cei doi proaspeți însurăței, film încă este secretul lor:

„Rămâne secretul meu și al lui George și al Ilincăi”, a declarat fostul patron al OTV.

Și liderul AUR a vorbit în mod public despre darul de la fostul patron al OTV.

„Domnul Diaconescu ne-a dat un dar prețios: ne-a dat sfaturi cum să ne protejăm de sistemul mafiot care conduce România de 32 de ani”, a spus George Simion.

Acesta a mai spus că Dan Diaconescu a fost neîndreptățit de legile din România.

Ce cadou oferă Gigi Becali la nunta anului

Liderul AUR, George Simion face nuntă fără bani în plic, dar va avea  în total, 42 de perechi de naşi ( exact câte județe are România).  Există mai multe companii care i-au oferit donaţii pentru ceea ce se doreşte să fie o nuntă câmpenească.

Deși nu se dau bani, George Simion a povestit că Gigi Becali a fost extrem de încântat de marele eveniment din viața lui și a Ilincăi și că le va oferi un dar care se va remarca pe mesele evenimentului:

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: