Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru a dat startul la casting. Ce emisiune va prezenta la postul turcesc

Dan Negru a dat startul la casting. Ce emisiune va prezenta la postul turcesc

Dan Negru a dat startul la casting.

Dan Negru a dat startul la casting. După ce a plecat de la Antena 1, prezentatorul tv a anunțat ce emisiunea va prezenta la noua televiziune. Dan Negru a dat startul înscrierilor pentru noul show pe care îl va modera. Despre ce este vorba?

Dan Negru a dat startul la casting. Ce emisiune va prezenta la postul turcesc

După mai bine de două decenii, Dan Negru a plecat de la Antena 1. Telespectatorii au fost luați prin surprindere de anunțul vedetei tv, dar se bucură că îl vor putea urmări la un alt canal de televiziune. Dan Negru face parte acum din echipa Kanal D, iar în curând va prezenta un nou format de emisiune. Vedeta tv va prezenta un quiz show și a făcut anunțul pe contul său de Facebook. Așadar, persoanele care au trecut de vârsta de 18 ani sunt așteptate pentru a se înscrie la casting. „Toate marile televiziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu întrebări de cultură generală lipsesc din programele marilor televiziuni.

Până și bulgarii le au la marile televiziuni! In America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim!Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D.”, a declarat Dan Negru.

Cei care vor să se înscrie la casting, pot intra pe site-ul Kanal D. Oamenii care vor să-și demonstreze inteligența sunt așteptați la marele show.

In primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi niciunul.”, a mai spus prezentatorul.

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1

Dan Negru a organizate 22 de Revelioane la Antena 1, iar telespectatorii așteptau cu nerăbdare la sfârșit de an să urmărească show-ul prezentat de omul de televiziune. După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Dan Negru a semnat cu Kanal D. Prezentatorul tv era considera cea mai longevivă vedetă a grupului Intact. Acesta a venit la postul patronat de familia Voiculescu în 1999, de la Televiziunea Română. A prezentat peste 30 de formate de televiziune, inclus în “Top Host European Broadcast”, datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări, în România și Republica Moldova.

Acum, Dan Negru a vrut să schimbe aventura. „Kanal D își dorește producții TV inedite, originale care pe mine m-au cucerit. Mi-au plăcut întotdeauna ideile originale. N-am avut succes cu copy-paste! Când făceam show-uri cu copii, blonde sau farse nu le mai făcea nimeni, apoi au devenit trenduri. Așa că, aș renunța oricând la orice pentru o producție TV originală, inedită. Cred că Lucian Blaga avea dreptate spunând: «Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura»„, a spus Dan Negru, despre plecarea de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: