Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru a judecat aspru cazul Anei Morodan după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: „Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu!”

Dan Negru a judecat aspru cazul Anei Morodan după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: „Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu!”

Dan Negru a judecat aspru cazul Anei Morodan după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Iată întreaga declarație!

Dan Negru a judecat aspru cazul Anei Morodan după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

Dan Negru a judecat aspru fapta televiziunii cu care este asociată Ana Morodan, după ce aceasta a fost prinsă beată și drogată la volan. Acesta susține cu vehemență că trustul de presă trebuia să ia atitudine față de ea. Totodată, Dan Negru compară integritatea televiziunillor din România cu cele la nivel internațional:

„Vedeta unei televiziuni a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea. Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televiziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. 

Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, în România, deținătorii licenței unui format internațional au recuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să iasă.

Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards”, serialul iî care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie sa-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool. Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde” la „litere”. Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede”, a fost postarea scrisă de Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Cum se apără Ana Morodan

Ana Morodan susține că singura greșeală comisă este caeea că a condus fără permis. Aceasta neagă cu vehemență consumul de droguri, susținând că folosește anumite pastile la indicațiile medicului pentru care deține rețetă care ar fi putut indica un rezultat pozitiv la testul anti-drog.

„Am condus fără carnet, gataaa!

Dacă vreți să știți ce s-a întâmplat, citiți declarația poliției. Într-adevăr am făcut o greșeală și am condus fără carnet. Legat de droguri, eu nu am consumat și nu folosesc, am o rețetă de la medic, vă rog să nu mai scrieți lucruri neadevărate”, se apără ea. 

Până acum, proprietarii celor două autovehicule accidentate de influenceriţă la primul incident, nu au depus plângeri. Dacă aceasta se va întâmpla, va mai avea un dosar penal, al treilea. Procurorii vor continua cercetările în acest caz”, a declarat Ana Morodan jurnaliștilor în drum spre audieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: