Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic, chiar înainte să fie reținută pentru consum de alcool și substanțe interzise. Cum se apără vedeta VIDEO

Primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic, chiar înainte să fie reținută pentru consum de alcool și substanțe interzise. Cum se apără vedeta VIDEO

Primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic, chiar înainte să fie reținută pentru consum de alcool și substanțe interzise. Cum se apără vedeta VIDEO

Iată primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic, chiar înainte să fie reținută pentru consum de alcool și droguri! Vedeta a dat și o declarație după incident.

Primele imagini cu Ana Morodan, conducând haotic, chiar înainte să fie reținută pentru consum de alcool și substanțe interzise

Ana Morodan a fost oprită de 2 ori de către polițiști și a fost reținută după cel de-al doilea incident, la doar câteva ore distanță. Aceasta conducea haotic și nu ținea banda de mers. Imaginile au fost surprinse de ceilalți participanți la trafic care au recunoscut-o și au observat că aceasta nu este într-o condiție favorabilă de condus. Vedeta a călcat chiar și linia continuă intrând cu mașina preț de câteva secunde pe contrasens. La doar câteva secunde mai târziu Ana Morodan a oprit brusc autovehiculul într-un loc nepermis, blocând traficul intens

La scurt timp, aceasta a fost prinsă de polițiștii de la rutieră care i-au suspendat permisul de conducere. Totodată, Ana Morodan a refuzat să fie testată ori să i se recolteze probe biologice, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

La doar câteva ore distanță, vedeta cunoscută în întreaga țară pentru participarea ei la Asia Express a șocat o întreagă țară. Aceasta s-a urcat din nou la volanul mașinii sale, cu permisul suspendat, dar poliția s-a sesizat și a oprit-o încă o dată. De precizat este faptul că Ana Morodan nu avea plăcuțele de înmatriculare.

După cel de-al doilea incident, vedeta s-a conformat și a acceptat procedura polițiștilor. Astfel, a fost testată pentru consum de alcool și droguri, unde rezultatul a ieșit pozitiv. Ana Morodan avea o alcoolemie de 0,40 mg de alcool în aerul expirat și de asemenea testul a indicat un rezultat pozitiv și pentru consumul de substanțe interzise.

„Polițiștii au procedat la stabilirea identității persoanei in cauză iar în momentul în care au făcut verificări au constatat ca avea permisul reținut ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni cu câteva ore în urmă”, a explicat Claudiu Costea de la Brigada Rutieră.  

Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore în arestul preventiv, iar ulterior a fost dusă la audieri, unde procurorii au decis plasarea ei sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

@mihaisaru10 #anamorodan #politie #arest #accident #droguri ♬ original sound – Mihai Saru396

Cum se apără Ana Morodan

Ana Morodan susține că singura greșeală comisă este caeea că a condus fără permis. Aceasta neagă cu vehemență consumul de droguri, susținând că folosește anumite pastile la indicațiile medicului pentru care deține rețetă care ar fi putut indica un rezultat pozitiv la testul anti-drog.

„Am condus fără carnet, gataaa!

Dacă vreți să știți ce s-a întâmplat, citiți declarația poliției. Într-adevăr am făcut o greșeală și am condus fără carnet. Legat de droguri, eu nu am consumat și nu folosesc, am o rețetă de la medic, vă rog să nu mai scrieți lucruri neadevărate”, se apără ea. 

Până acum, proprietarii celor două autovehicule accidentate de influenceriţă la primul incident, nu au depus plângeri. Dacă aceasta se va întâmpla, va mai avea un dosar penal, al treilea. Procurorii vor continua cercetările în acest caz”, a declarat Ana Morodan jurnaliștilor în drum spre audieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: