Redactia.ro
Home » Știri » Dan Negru, apel către români: „Un virus mai periculos, fabricat în România”. Prezentatorul e într-o vizită la Bacău

Dan Negru, apel către români: „Un virus mai periculos, fabricat în România”. Prezentatorul e într-o vizită la Bacău

Aflat în vizită, cu familia la Bacău, prezentatorul Antena 1 Dan Negru a ținut să filmeze o “porție” din istoria orașului lui Vasile Alecsandri, celebrul poet al României, în care a făcut și câteva precizări.

Dan Negru a reușit în ultima vreme să descopere România, iar de data aceasta s-a oprit la Bacău, orașul în care s-a născut și a trăit marele poet Vasile Alecsandri. În imaginile video postate de prezentator, se vede reședința lui Alecsandri, aflată în stare de paragină. Concluziile lui Dan Negru nu au întârziat să apară: ”Eu cred că de Alecsandri, Vasile Alecsandri ați auzit, dar casa lui memorială din centrul Bacăului nu cred că ați văzut-o. Păi v-o arăt eu acum, ia uite! Praf, o ruină! O grămadă de moloz. Acolo, undeva pe gardul ăsta nenorocit, printre bălării, e și portretul omului, al lui Alecsandri. Ia uite-l!

În rest, totul e praf, totul se prăbușește. Scrie acolo, zice așa: ”Casa Vasile Alecsandri, inaugurată la centenarul trecerii în eternitate a scriitorului”. Și lângă este: ”Atenție, pericol de accidente!” Totul e praf, așa arată. Alecsandri, scriitorul, poetul, diplomatul, membrul fondator al Academiei Române, bla bla bla, povești, nu mai e nimic. Totul e praf, casa lui memorială din centrul orașului Bacău e asta. Uite și înăuntru ce a mai rămas. E pa, Alecsandri, da?! Vasile Alecsandri”, a precizat Dan Negru.

“Un virus mai periculos: made în România”

Dan Negru s-a arătat dezamăgit de autoritățile din România care nu contribuie la păstrarea bunurilor de patrimoniu, așa cum ar trebui să fie și casa natală a lui Vasile Alecsandri. Prezentatorul a filmat reședința poetului în timp ce se arăta indignat de starea deplorabilă în care se află aceasta. ”Un virus mai periculos: made în România… N-o să treacă niciodată”, a ținut să menționeze dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Negru, apel către români: „Un virus mai periculos, fabricat în România”. Prezentatorul e într-o vizită la Bacău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: