Redactia.ro
Home » Știri » Puțini știu cum arată soția lui Dan Negru! Codruța este frumoasă de pică, dar e „scumpă la vedere”

Puțini știu cum arată soția lui Dan Negru! Codruța este frumoasă de pică, dar e „scumpă la vedere”

Dan Negru nu și-a pus niciodată familia în lumina reflectoarelor. Prezentatorul este extrem de discret în ceea ce privește viața de familie  și nu își expune des soția. 

 

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

 

Soția lui Dan Negru nu este cunoscută publicului. Prezentatorul nu postează des poze în social media cu soția, însă a făcut o excepție cu ocazia botezului copilului Alessandrei Stoicescu. Prezentatorul a venit la botez alături de soția sa, Codruța Negru, cu care acesta este căsătorit de mulți ani și care i-a dăruit și doi copii: Dana (9 ani ) și  Bogdan (7 ani).

Codruța este de profesie medic stomatolog. Frumoasa brunetă se pricepe și la business, având propria sa clinică medicală. Codruța, femeia care l-a sprijinit pe Dan Negru în cei peste 20 de ani de carieră, a terminat  Facultatea de Medicină Dentară de la Timișoara.

,,E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru într-un interviu Viva.

Dan Negru, celebrul prezentator al Antenei 1, a mărturisit care este secretul mariajului său longeviv cu Codruța. ,,Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a mărturisit Dan Negru.

 

 

Ce relație are Dan Negru cu copiii săi

 

Prezentatorul celor mai cunsocute show-uri ale Antenei 1, Dan Negru, este foarte apropiat de copiii săi.

Prezentatorul Tv nu îi expune pe cei mici public, însă i-a impresionat pe fani cu o postare în care apare alături de copiii săi pe un ATV. ,,Ai mei stau departe de mondenități, nu apar prin ziare așa că pun rar poze cu ei pe aici.Dar poza asta e un îndemn să vedeți „țara de dincolo de pădure”. Aduceți-vă pruncii aici, când puteți”, este mesajul carea a însoțit fotografia.

Dan Negru, pe lângă cariera din televiziune, își continuă și afacerile imobilare și construiește, mai nou, case de vacanță în apropiere de Timișoara.

Îndrăgitul prezentator a ales să aibă și o altă sursă de venit când a înțeles că în televiziune nu poți prinde întotdeauna formatele preferate. “Am avut un tip de cumpătare pe care n-am prea găsit-o în Bucureşti şi mai ales în lumea în care trăiesc, în showbiz. Sunt mulţi care au rate la bănci pentru maşini scumpe, dar fără nicio altă investiţie. Am încercat să-mi caut opţiunea de supravieţuire dincolo de televiziune şi în toţi anii ăştia, cărămizile, zidurile de beton mi-au dat o linişte. Liniştea de a putea să fac televiziune fără să fiu presat de problemele financiare”, a adăugat Dan Neru într-un interviu pentru okmagazine.ro. 4

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini