Redactia.ro
Home » Știri » Altercație publică între Dan Negru și partenerul Elenei Udrea. Ce au avut de împărțit cei doi?

Altercație publică între Dan Negru și partenerul Elenei Udrea. Ce au avut de împărțit cei doi?

De câteva zile, e o mare vâlvă în România grație reîntoarcerii Elenei Udrea în țară. Printre cei care au urmărit ce se întâmplă se numără și omul de televiziune Dan Negru. Acesta din urmă a comentat, pe rețelele de socializare, o situație pe care reporterii au surprins-o în fața casei Elenei Udrea și-a partenerului ei de viață.

Comentariul făcut de Dan Negru

Soțul Elenei Udrea în ultimul model de BMW și o căruță trasă de cai cu niște amărâți cocoțați în ea. Imagine icon pentru România. Eu așa știu România din cărțile de literatură sau din alea de istorie. Cu boieri îmbrăcați în blănuri scumpe și cu țărani desculți. Totul e la fel”, a scris Dan Negru pe Facebook, atașând o fotografie cu soțul Elenei Udrea.

Replica lui Adrian Alexandrov

Fără să stea pe gânduri, partenerul Elenei Udrea i-a dat o replică celebrului prezentator. ”Cu două zile în urmă, în timp ce ieșeam pe porțile cartierului în care locuiesc, presa era prezentă în stradă, pentru a obține reacții de la mine despre venirea Elenei în Ro. M-am gândit că ar fi frumos din partea mea să opresc, să îi salut politicos, și să le spun că nu are rost să rămână toată ziua în stradă, pt că Elena nu va ieși cu declarații. Întâmplător, în materialul filmat de ei trece o căruță cu niște oameni de prin sat, iar Dan Negru postează un mesaj pe fb și lansează un atac la adresa mea. Nimic mai surprinzător decât ipocrizia ieftină din ziua de azi. Dane, sunt sigur că cei cu căruța nu se “lăfăie” într-o vilă de lux ca a ta. Iar la cât de zgârcit spune presa că ești, ma îndoiesc că îi vei căuta să le dai din “puținul” tău.”, a punctat iubitul Elenei Udrea.

Etichete: