Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, declarații inedite despre experiența în SUA: „Toată lumea în România se pricepe la mașini electrice și la cash”

Dan Negru, declarații inedite despre experiența în SUA: „Toată lumea în România se pricepe la mașini electrice și la cash”

Ce a spus Dan Negru despre experiența vacanței din SUA.

Dan Negru, prezentator TV, a stârnit amuzamentul urmăritorilor săi de pe Instagram după ce a ajuns în Statele Unite și a împărtășit experiențele sale legate de mașinile electrice și dispariția cash-ului. Chiar dacă auzise în România că în țările civilizate sunt la modă mașinile electrice și plata cu cardul, realitatea pe care a întâmpinat-o în SUA a fost cu totul alta.

Negru a mărturisit că, ajuns în Los Angeles, a căutat mașini electrice, dar le-a numărat pe degete și a găsit doar câteva. Glumind, a spus că una dintre ele era lăsată în mijlocul intersecției, probabil pentru că rămăsese fără baterie.

Ce se întâmplă cu banii în cash în alte țări

În continuare, s-a confruntat cu mitul dispariției cash-ului. La o benzinărie, a aflat că plata cu cash era nu doar acceptată, ci chiar avantajoasă, oferindu-se reduceri pentru această modalitate de plată. În schimb, plata cu cardul presupunea taxe suplimentare.

„Am plecat mai departe, pentru că m-am trezit spre seară cu o problemă și mai mare, dispariția cash-ului. Am ajuns cu mașina în benzinărie. Toată lumea mi-a spus: «Să nu te duci în America cu bani cash! N-o să ți ia nimeni! Toată lumea în țările civilizate funcționează pe carduri». Când am ajuns la benzinărie mi-au spus: «Cash sau card? Cash-ul e mai ieftin, cardul e mai scump. Dacă ai cash, îți dăm discount, dacă n-ai cash îți dăm mai scump». N-am mai înțeles nimic”, a povestit amuzat prezentatorul.

La final, Dan Negru a revenit asupra ideii că, deși s-ar putea simți prost, când se uită în jur, prinde curaj. Postarea sa a generat reacții amuzate din partea fanilor, subliniindu-se umorul său și capacitatea de a se adapta la realități neașteptate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: