Redactia.ro
Home » Monden » Motivul ireal pentru care Dan Negru nu mai face Revelioane la TV. Ce a declarat „Regele audiențelor”: „Lumea se schimbă”

Motivul ireal pentru care Dan Negru nu mai face Revelioane la TV. Ce a declarat „Regele audiențelor”: „Lumea se schimbă”

Dan Negru, figura emblematică a televiziunii românești, a surprins publicul prin anunțul său recent privind renunțarea la prezentarea Revelioanelor TV care l-au consacrat de-a lungul a 25 de ani. Această decizie a stârnit întrebări și speculații, iar jurnalistul și prezentatorul TV s-a simțit obligat să ofere o declarație clarificatoare.

În esență, schimbările în lumea modernă sunt motivul principal invocat de Dan Negru pentru decizia sa de a nu mai prezenta Revelioanele care l-au consacrat. Cu un ton melancolic, el a subliniat că „noua lume se schimbă”, reflectând astfel spiritul vremurilor contemporane. Acest pas neașteptat vine din partea unei figuri care și-a dedicat o bună parte a carierei sale televizate sărbătorii de Revelion.

De ce nu face Dan Negru revelioane la TV

Cu o mândrie evidentă în realizările sale, Dan Negru a rememorat succesul emisiunii sale, care a atins cote maxime de audiență în perioada pandemiei de coronavirus. Revelionul său a fost nu doar cel mai urmărit show din România, ci și din întreaga Europă. Cu toate acestea, acele vremuri de glorie rămân acum doar o amintire, iar prezentatorul pare să simtă presiunea schimbărilor rapide din lumea media și a tehnologiei.

Deși mulți posturi de televiziune continuă să-i facă oferte tentante pentru a prezenta Revelionul, Dan Negru a ales să refuze aceste propuneri an de an. Cu modestie, el recunoaște că ofertele nu-i lipsesc, iar recent a fost solicitat chiar și de un post de radio important să-și aducă carisma și profesionalismul în noaptea dintre ani.

„România are cu totul un secol, de la 1918 până acum, și din secolul ăsta un sfert eu am făcut revelioane. Vreo 25 de ani de revelioane, toate lider de audiență, or fi de ajuns. Mă bucură că cel din pandemie, care a avut vârfuri uriașe de audiență.

A fost al doilea cel mai urmărit din Europa, după cum menționa BBC. Dar cred că vremea revelioanelor TV se stinge încet-încet. Lumea are și alte bucurii decât să stea în fața unui ecran de Revelion.

Eu am preluat o ștafetă, un obicei al revelioanelor televizate de dinainte de 89 și am continuat tradiția asta 25 de ani. Dar noua lume se schimbă”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru revista viva.ro.

Dan Negru a primit oferte, după oferte

Un alt aspect semnificativ al deciziei sale este refuzul de a modera evenimente legate de Revelion la Sala Palatului. Cu toate că este constant invitat să își aducă aura de prezentator experimentat în aceste momente festive, momentan, Dan Negru a respins cu fermitate orice legătură cu Revelioanele. Acest gest subliniază o schimbare clară în prioritățile sale, preferând să răspundă la întrebarea „de ce nu mai prezintă Revelioanele” decât la „de ce le mai face”.

Astfel, decizia lui Dan Negru de a renunța la prezentarea Revelioanelor pare a fi una profundă, influențată atât de schimbările în peisajul media, cât și de o evoluție personală. Într-o eră în care televiziunea și divertismentul sunt într-o continuă transformare, acest pas poate fi interpretat ca un semn al adaptării la noile cerințe ale publicului și la schimbările aduse de evoluția tehnologiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: