Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cum a răspuns când a fost întrebat despre relația cu Andreea Marin

Dan Negru, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cum a răspuns când a fost întrebat despre relația cu Andreea Marin

Dan Negru este următorul invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D. Una dintre întrebările la care prezentatorul TV va trebui să dea un răspuns este cea leagtă de o posibilă idilă cu Andreea Marin. 

 

Cum a răspuns când a fost întrebat despre relația cu Andreea Marin

Dan Negru, prezentator cu peste 25 de ani de carieră în televiziune, a fost extrem de discret atunci când a fost întrebat de Denise Rifai despre viața personală. Însă, în următoarea ediție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”  publicul va avea ocazia să afle mai multe despre omul Dan Negru și își pot forma o imagine mai amplă despre celebrul prezentator. Dan Negru a răspuns la o serie de întrebări sensibile.

“Va țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, ,,Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?“,  “Ce nu vă place la dumneavoastră?”,“V-ați iubit cu Andreea Marin?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru., în ediția de marți a emisiunii, 12 ianuarie.

Prezentatorul TV, scenarist și co-autor al unor formate de televiziune, Dan Negru are o carieră în televiziune de peste 25 de ani.

 

Dan Negru i-a oferit mii de euro Elenei Udrea

Dan Negru i-a făcut o ofertă de mii de euro Elenei Udrea pentru a participa la Revelionul de la Antena 1, de anul trecut. Revelionul a fost un succes total, având în vedere că peste 3 milioane de români au urmărit programul Antena 1 în noaptea dintre ani.

Elena Udrea a apărut pregătră în deja celebrul show cu măști de la Antena 1. Fosta doamnă ministru a fost transformată în vrăjitoare de Dan Negru.

Surse apropiate vedetelor susțin că negocierile nu au fost deloc ușoare, având în vedere faptul că Dan Negru l-a abordat mai întâi pe iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Însă, în cele din urmă, Elena Udrea a fost cea care a acceptat oferta. Blonda de la Cotroceni a primit onorariul maxim pentru rolul de vrăjitoare, iar postul TV  a fost din nou lider de audiențe. Mai mult, Elena Udrea nu ar fi dorit nici să primească bani pentru această apariție.

Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro. A menționat că nu a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”au declarat surse apropiate show-ului.