Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru pleacă de la Antena 1. Cu ce televiziune a semnat celebrul prezentator tv

Dan Negru pleacă de la Antena 1. Cu ce televiziune a semnat celebrul prezentator tv

GALERIE FOTO (5) Dan Negru pleacă de la Antena 1 (1)

Dan Negru pleacă de la Antena 1. Veste surprinzătoare pentru telespectatori! Dan Negru pleacă după 22 de ani de la Antena 1. Prezentatorul tv a decis să pună capăt contractului pe care îl are cu această televiziune. Vedeta tv a semnat cu Kanal D.

Dan Negru pleacă de la Antena 1. Cu ce televiziune a semnat celebrul prezentator tv

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din România. Acesta a făcut show-uri senzaționale timp de 22 de ani de Revelion. Ei bine, anul acesta, Revelionul lui Dan Negru a fost înfrânt de Pro tv. Acest lucru l-a determinat pe moderatorul tv să ia o decizie radicală. Dan Negru pleacă de la Antena 1, semnând deja cu un alt post de televiziune.Conform paginademedie, Dan Negru ar fi semnat cu Kanal D. Prezentatorul tv este cel mai longeviv din trustul Antena 1 . În 1999 a renunțat la TVR pentru Antena, iar de-a lungul anilor a organizat 22 de Revelioane.

Dan Negru a prezentat aproape 30 de formate de divertisment diferite, printre care și Next Star, Plasa de Stele sau Șerifi de România. Când a venit la Antena 1, moderatorul tv era în aceeași „grupă” cu Andreea Marin, Mircea Radu, Raluca Moianu și Cosmin Cernat. În prezent, Dan Negru este singurul care mai activează în zona divertismentului TV. Prima emisiune pe care a realizat-o la Antena 1 a fost Academia Vedetelor, apoi Bate palma și Ciao, Darwin.

De 15 ani, Dan Negru realizează emisiuni de divertisment în Moldova, la Prime TV. Acesta a prezent ani la rând emisiunea Vrei să fi miliardar, Star Factory, Deal or not deal și Roata norocului. „E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane”, declara Dan Negru, cu câteva zile înainte de Revelion.

Cine este Dan Negru

Dan Negru a absolvit Liceul Economic din Timișoara, după care a urmat cursurile Facultății de Drept, dar nu a dat licența. Prezentatorul tv a mai fost și student al Facultății de Jurnalistică, unde și-a luat licența. Înainte de a lucra în televiziune, a fost contabil timp de un an de zile la Spitalul ‘Victor Babeș’. În 1991 a început să lucreze la Radio Timișoara, iar din 1994 a activat la TVR. Din 1999 până anul acesta a lucrat la Antena 1. Pentru performanțele sale, moderatorul tv a primit mai multe premii, precum APTR, TvMANIA, VIP, STAR TV, ENDEMOL TV STARS, Single TV host 2 countries, Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

Dan Negru este căsătorit cu Codruța, din 2006, iar împreună au doi copii, pe Dara și Bogdan. De-a lungul anilor, celebrul prezentator a realizat mai multe emisiuni, fiind considerat unul dintre cei mai apreciați moderatori tv din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: