Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru, reacție acidă la adresa TVR, după ce Eurovision a refuzat votul României: „Au făcut-o târziu, la presiunea publicului”

Dan Negru, reacție acidă la adresa TVR, după ce Eurovision a refuzat votul României: „Au făcut-o târziu, la presiunea publicului”

Dan Negru, reacție acidă la adresa TVR, după ce Eurovision a refuzat votul României

Dan Negru, reacție acidă la adresa TVR, după ce Eurovision a refuzat votul României. Celebrul prezentator a avut o nouă reacție, de această dată, la adresa TVR-ului. Dan Negru susține că televizune a reacționat mult prea târziu după ce reprezentanții de la Eurovision au refuzat votul României.

Dan Negru, reacție acidă la adresa TVR, după ce Eurovision a refuzat votul României: „Au făcut-o târziu, la presiunea publicului”

Dan Negru revine cu un nou mesaj dur, după scandalul pornit la Eurovision 2022. De această dată, prezentatorul TV critică TVR pentru că a venit cu explicații mult prea târziu. Dan Negru susține că televiziunea ar fi trebuit să acționeze la scurt timp după ce reprezentanții EBU au decis să anuleze votul României. Moderatorul de la Kanal D este de părere că Televiziune Română trebuia să reacționeze în timp real și să explice ce s-a întâmplat, de fapt. Totodată, Dan Negru laudă Moldova pentru că mesajul politic pe care l-au exprimat prin melodia Trenuțelul.

„TVR a reacționat târziu explicând că Eurovision le-a cenzurat votul. A făcut-o abia după ce toată țara a huiduit faptul că România nu a acordat niciun punct Moldovei. Adică, la ore distanță după ce scandalul era deja pornit!
Lentoarea in reacții e caracteristică instituțiilor de stat din România. Televiziunea publică trebuia să anunțe in timp real pe toate rețele social media că le este cenzurat votul. Atunci,pe loc,sambată seara !
Au făcut-o târziu, la presiunea publicului !
• In continuare cred că moldovenii au co🥚ie și ai noștri n-au. Chișinău a spus public,in prime-time european,că București-Chișinău e totuna.
Reacția Bucureștiului a fost țopăiala in limba spaniolă.
„Trenulețul Chișinău-București” va ràmâne un act de curaj al mesajului politic in muzică.
Chișinăul a avut curajul unui pas mare.
Noi am țopăit.
Nu poți să sari o prăpastie țopaind !
Trebuie să ai curajul sa faci un pas mare...”, a fost mesajul postat de Dan Negru.

Dan Negru: „„ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunțat numele capitalei României”

La scurt timp după anunțarea rezultatelor Eurovision 2022, Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Prezentatorul tv își declara nemulțumirea față de melodia trimisă de România în concurs. Realizator tv a făcut o comparație între Moldova și România. Republica Moldova a obținut în acest an 253 de puncte și a încheiat concursul pe locul 7. România s-a clasat pe locul 18, cu 64 de puncte.

Moldovenii au co🥚ie.

S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbizz-ul românesc nu are curajul mesajelor politice.

E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice.

Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene,că două țări sunt una!

Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!

„Țară veche, țară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una”

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa!

Aștept să le crească co🥚ie și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate:

„Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă. Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis așa.

Simplă curiozitate..🤪

Dacă tot nu ne iese cu muzica, măcar geopolitic să fim arătat cine suntem”, a scris Dan Negru pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: