Redactia.ro
Home » Știri » Dan Negru a făcut PRAF vedetele din showbiz-ul românesc: „E ticsit de pițipoance și papițoi”. Ce l-a enervat după Eurovision 2022

Dan Negru a făcut PRAF vedetele din showbiz-ul românesc: „E ticsit de pițipoance și papițoi”. Ce l-a enervat după Eurovision 2022

Dan Negru a dat startul la casting.

Dan Negru a analizat şi el finala concursului Eurovision 2022, de sâmbătă seară, de la Torino. Prezentatorul de la Kanal D s-a concentrat pe prestaţia celor de la Zdob și Zdub, care au reprezentat Republica Moldova cu piesa unionistă ”Trenulețul”.

Omul de televiziune a scos în relief diferenţa de atitudine a mesajelor transmise de dincolo de Prut, în comparaţie cu letargia din showbiz-ul românesc.

România, zero punte pentru o piesă unionistă

Dan Negru crede că este de nepermis ca juriul din ţara noastră să nu acorde vreun punct piesei cu care s-a prezentat Republica Moldova la Eurovision 2022.

Moldovenii au co..e. S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbiz-ul românesc nu are curajul mesajelor politice. E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice. Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene, că două țări sunt una!

Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!

„Țară veche, țară nouă
Parcă-i una, parcă-s două
Ba aparte, ba-mpreună
Parcă-s două, parcă-i una”.

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa! Aștept să le crească co..e și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate: „Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă.

UPDATE: ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunțat numele capitalei României: București! Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis așa. Simplă curiozitate. �Dacă tot nu ne iese cu muzica, măcar geopolitic să fim arătat cine suntem…

Aveam și noi… ”, a scris Dan Negru, foarte nervos.

Juriile din 6 țări, descalificate le Eurovision

Organizatorul concursului Eurovision 2022 a eliminat juriile din șase țări din calculul notelor finale pentru melodiile concurente din cauza unor neregularități, potrivit unui comunicat oficial al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU).

Comunicatul nu menționează explicit cele șase țări, dar o publicație specializată în Eurovision susține că e vorba despre juriul din România, alături de cele din Moldova, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru.

TVR acuză organizatorul concursului Eurovision, Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU), că a modificat rezultatul votului dat de juriul românesc fără a explica motivele.

TVR arată într-un comunicat că juriul românesc acordase punctajul maxim (12 puncte) melodiei ce a reprezentat Republica Moldova, dar EBU a schimbat rezultatul și a acordat punctele Ucrainei.

Cu toate acestea, am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei”, se arată în comunicatul TVR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: