Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D. Turcii i-au oferit și bonusuri

Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D. Turcii i-au oferit și bonusuri

Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D. Turcii i-au oferit și bonusuri

Celebrul prezentator de televiziune, Dan Negru, fără voia sa, a transformat mutarea de la un trust de televiziune la altul într-o știre de interes.

Supranumit regele audiențelor, toată presa din România a încercat să afle care este suma pentru care tăticul revelioanelor a părăsit Antena după 23 de ani.

Discret din fire, Dan Negru nu a discutat niciodată deschis despre banii pe care îi încasa. Pe vremea când lucra la Antena1, se specula că avea un salariu de 40.000 de euro. Atunci prezentatorul TV a declarat că acest lucru nu se întâmplă în România.

De altfel, Negru a declarat la un moment dat că el nu a făcut niciodată televiziune pentru bani. Pentru el este important să ofere calitate, iar banii vin ca o răsplată pentru munca bine făcută.

Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D. Turcii i-au oferit și bonusuri

Dan Negru ar fi fost în discuții de „mutare la turci“ din decembrie 2021. Se zvonește că prezentatorul TV a avut niște condiții zdravene la care nu ar fi vrut să renunțe. Din acest motiv, ar fi mers de mai multe ori în Istanbul, la negocieri.

Se pare că Dan Negru a primit ce și-a dorit pentru că acum îl vedem la Kanal D, prezentând Jocul Cuvintelor, un quizz-show destinat întregii familii.

Conform unor surse cancan.ro, se pare că Dan Negru ar fi semnat pe 25.000 de euro, plus beneficii. Turcii i-ar fi oferit prezentatorului alte bonusuri pe care le-ar fi avut în mod normal în pachetul salarial, precum abonamente la SPA, la o clinică medicală, dar și un automobil.

După ce vestea că Dan Negru nu mai este la Antena1 și este la Kanal D a împânzit internetul, regele audiențelor a transmis un mesaj public referitor la tot ce s-a scris în presă despre acest subiect.

”Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!!

E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal D, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii, asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat să le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordăchescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru «Legendele». A fost o vreme șeful divertismentului în TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!”, a fost mesajul emoționant al lui Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: