Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru va prezenta emisiunea de Revelion 2024. Unde îl vor putea vedea telespectatorii

Dan Negru va prezenta emisiunea de Revelion 2024. Unde îl vor putea vedea telespectatorii

dan negru

Dan Negru, în vârstă de 52 de ani, este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. De-a lungul timpului, el a prezentat numeroase emisiuni care s-au bucurat de un succes fulminant, iar preț de 22 de ani a fost gazda unei emisiuni speciale în noaptea de Revelion. După ce anul trecut a suferit o înfrângere în ceea ce privește audiențele, iată că Dan Negru are un plan măreț pentru acest an și nu renunță. Va filma un nou program de Revelion, dar nu pentru o televiziune din România. Detaliile le-a oferit chiar el!

Dan Negru a început filmările pentru emisiunea de Revelion

Timp de 22 de ani, Dan Negru a fost gazda celui mai urmărit show de Revelion, iar emisiunile pe care le-a moderat au înregistrat audiențe impresionante. Acest lucru nu a fost întâmplător, iar Dan Negru a început să fie cunoscut sub numele de Regele audiențelor. Cu toate acestea, deși acum este prezentator la Kanal D, fanii săi ar fi făcut cu siguranță un pas în spate de la Revelionul de la Antenă, unde a fost gazda Revelioanelor timp de peste 20 de ani, doar pentru a-l urma pe Dan Negru.

Dan Negru a dezvăluit că și anul acesta va prezenta o emisiune de Revelion, dar nu pentru o televiziune din România. Conform lui Dan Negru, telespectatorii români nu mai sunt interesați de emisiunile speciale de divertisment difuzate la trecerea dintre ani, spre deosebire de cei din Republica Moldova, care continuă să fie fascinați de astfel de formate.

Dan Negru a vorbit despre presiunea pe care o presupune porecla de Rege al audiențelor

„Domnul Tatulici mi-a spus un lucru interesant, cândva. Că, din cei 100 de ani, pe care îi are România, eu am prezentat 25 de ani Revelioane. Un sfert de secol. Așa că celălalt sfert trebuie să-l pregătesc foarte bine. Doar că nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România, așa cum era, cândva. De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește„ , a declarat Dan Negru pentru Playtech.

În plus, Dan Negru a dezvăluit faptul că porecla de Rege al audiențelor poate veni la pachet cu o presiune imensă, pe care doar cei foarte puternici din punct de vedere emoțional o pot gestiona așa cum este necesar. De altfel, Dan Negru a povestit că un ziarist chiar i-a declarat că abia așteaptă că scrie despre decăderea lui, căci despre audiențe fabuloase a scris deja toată lumea!

„Porecla asta de „Regele audiențelor e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul”, a declarat Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: