Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu s-a enervat la sosirea în țară! “Mă las de antrenorat”

Dan Petrescu s-a enervat la sosirea în țară! “Mă las de antrenorat”

Dan Petrescu s-a enervat la sosirea în țară

Dan Petrescu s-a enervat la sosirea în țară. Clujenii au reușit o victorie chinuită în grupele Europa League cu Rennes, scor 0-1.

CFR Cluj nu a arătat mare lucru pe teren în meciul cu Rennes. Nici măcar faptul că francezii au avut doi oameni eliminați nu i-a ajutat pe campionii României.

„Mi-am mai revenit puțin. După meci eram nervos pentru că repriza a doua nu am gestionat-o cum mi-aș fi dorit. Mai ales că eram cu doi oameni în plus și nu prea am avut nicio ocazie de a marca. Eram puțin supărat, dar în fotbal rămâne numai scorul și sunt trei puncte imense pentru noi pe care le-am câștigat cu o echipă din campionatul Franței, care în ultimele trei luni a bătut-o de două ori pe Paris Saint-Germain”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul le transmite celor care l-au criticat pe el și echipa sa, că nicio echipă din România nu va mai realiza performanțele CFR-ului.

„Indiferent ce va face, CFR va fi tot timpul criticată și eu la fel. Când va mai câștiga o echipă în grupele Europa League cu o echipă din Franța sau Italia eu mă las de antrenorat. Tineți minte!”, a mai spus Dan Petrescu.

Reacția fanilor francezi după meci

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. După ce Rennes a pierdut Julien Stephan, antrenorul francezilor și-a lăudat echipa. Mai mult, cei 28.000 de fani și-au aplaudat favoriții în picioare la finalul meciului. Imaginea a fost surprinsă de cei de la L’Equipe care au titrat. „În roșu și negru”. Inițial pe prima pagină a publicației era o fotografie cu Icardi și Cavani, dar jurnaliștii au fost impresionați de gestul suporterilor și au decis în ultima clipă să schimbe prima pagină.

„Nu știu dacă am mai văzut așa ceva la finalul unui asemenea meci! Am comis două erori care ne-au costat foarte scump şi am rămas în inferioritate numerică. Sunt mândru de jucători, de ceea ce au produs: curaj, abnegaţie, joc”, a declarat Julien Stephan.

Citește și: Întâlnire șoc la Turneul Campioanelor! Simona Halep vs Bianca Andreescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: