Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dan și-a luat țeapa vieții după ce a achiziționat un apartament în valoare 940.000 de euro: „Am acest coșmar că unul dintre colțurile clădirii …”

Dan și-a luat țeapa vieții după ce a achiziționat un apartament în valoare 940.000 de euro: „Am acest coșmar că unul dintre colțurile clădirii …”

Dan Bruce și-a luat țeapa vieții în domeniul imobiliarelor.

Dan Bruce, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Londra, se confruntă cu un coșmar imobiliar după ce a cumpărat un apartament la ultimul etaj al unei clădiri pentru suma de aproximativ 940.000 de euro acum 5 ani. Ceea ce părea a fi o afacere excelentă s-a transformat într-un coșmar, iar acum locuința nu mai valorează nimic, iar Dan trăiește cu teama că întreaga clădire se va prăbuși peste el.

„Am o casă, trebuia să fie un cămin, am plătit mulți bani și acum valorează zero. Și nu pot schimba nimic în privința asta. Mă face să fiu al naibii de revoltat”, a declarat el, potrivit The Sun.

Întreaga poveste a lui Dan Bruce

În martie 2019, Dan a achiziționat apartamentul pentru suma de 800.000 de lire sterline (aproximativ 940.000 de euro), situat în Camden. Inițial, clădirea părea să fie în perfectă stare, atât în broșuri, cât și la prima inspecție. Cu toate acestea, cinci ani mai târziu, Dan și ceilalți proprietari s-au trezit în mijlocul unor probleme grave. Podelele au început să putrezească și să se încline, terasa și băile au scurgeri, iar o baie a devenit inutilizabilă din cauza prăbușirii podelei sub propria greutate.

Problemele nu se opresc aici. Apartamentul lui Dan nu este sigur structural, susțin locatarii, iar clădirea se zguduie la trecerea camioanelor sau în condiții de vânt puternic. Ferestrele au început să se îndoaie sub presiunea pereților. Cu toate eforturile sale și ale altor proprietari, problema nu a fost rezolvată, iar temerile lui Dan cu privire la prăbușirea pereților persistă.

„De fiecare dată când clădirea se mișcă, sau când e un zgomot mai puternic, te trezești și verifici dacă e totul în regulă. Am acest coșmar că unul dintre colțurile clădirii se va prăbuși și eu voi merge la fiecare ușă să evacuez vecinii”, a completat bărbatul.

Bărbatul îl acuză pe dezvoltatorul imobiliar

Dan Bruce acuză dezvoltatorul imobiliar că a ascuns problemele. În ciuda verificărilor făcute înainte de achiziție și a consultării unui expert în imobiliare, el susține că dezvoltatorul a mascat problemele în zilele și orele premergătoare vizionării. Cu toate acestea, reprezentanții companiei neagă aceste acuzații, afirmând că nu au fost conștienți de problemele actuale în momentul vânzării.

„Este complet neadevărat, Prime Metro nu a avut nicio idee despre existența acestor probleme ce sunt experimentate astăzi. Dacă problemele erau imposibil de detectat de cumpărători, cum ar fi putut Prime Metro să fie conștientă de ele”, au spus reprezentanții companiei.

După cinci ani de lupte și cheltuieli cu avocații, Dan crede că ar trebui să primească aproximativ 1,5 milioane de lire sterline drept despăgubiri, luând în considerare prețul locuinței, costurile legale și compensațiile pentru anii de stres. El consideră că guvernul este responsabil și ar trebui să intervină, dat fiind că a permis reglementări relaxate. În acest moment, Dan Bruce și ceilalți proprietari își văd viața și investiția amenințate de o clădire cu probleme majore.

„În fiecare zi, eu și Alex ne luptăm, ne pierdem timpul luptând și cheltuind bani pe avocați și noi suntem victimele aici”, s-a plâns el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: