Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu a blocat o intersecție din Capitală! Incredibil cum au reacționat ceilalți șoferi

Dana Budeanu a blocat o intersecție din Capitală! Incredibil cum au reacționat ceilalți șoferi

dana budeanu

Creatoarea de modă Dana Budeanu este cunoscută pentru faptul că-și exprimă opiniile vehement și fără să-i fie teamă de reacțiile celor din jur. De această dată, Dana a povestit situația pe care a întâlnit-o după ce a rămas blocată într-o intersecție aglomerată din Capitală. Creatoarea a fost surprinsă, în mod plăcut, de modul în care au reacționat ceilalți participanți la trafic.

Dana Budeanu, incident într-o intersecție aglomerată din București

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că traficul din București este greu de suportat pentru cei care nu stau foarte bine la capitolul răbdare. Dana Budeanu a fost protagonista unui incident care i-a demonstrat, totuși, că șoferii din București nu sunt atât de lipsiți de înțelegere precum s-ar crede.

Dana Budeanu a povestit că mașina i s-a oprit subit într-o intersecție circulată din București. Vedeta nu a fost claxonată de șoferi și nici nu a avut parte de reacții negative.

Din contră, ei au ajutat-o să rezolve problema în timp-record și s-au dovedit a fi foarte săritori. Dana Budeanu a povestit că unul dintre participanții la trafic a recunoscut-o și a sărit de îndată să-i ofere o mână de ajutor. El a mers la ceilalți șoferi și le-a explicat situația. În acel moment s-a creat o mobilizare generală, spre surprinderea creatoarei de modă.

Dana Budeanu a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au oferit ajutorul în trafic

Dana Budeanu a povestit în mediul online întreaga peripeție prin care a trecut și le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat în acel moment delicat.

„Am avut o problemă cu mașina, problemă care a blocat traficul pe o strada din centrul Capitalei. Nu m-a claxonat nimeni.

Au desfăcut acolo mașina, absolut toți oamenii care treceau voiau  ajute…îmi venea să-i iau în brațe pe toți, dar n-am îndrăznit…așa de drag, de bucuria de a fi simțit normalitatea aceea pe care neterminații ăștia cred că ne-au furat-o de tot. Nu ne-ați furat, , nimic și o  venim și o  ne luăm țară înapoi!

 mulțumesc tuturor. M-am simțit protejată și am simțit  suntem mulți…normali, buni, solidari. Eu nu sunt o sociabilă, stau doar în casă și în mașină și ies pe străzi doar când iau avionul, dar astăzi am înțeles  suntem mulți așa și d-aia supraviețuim!”, a fost mesajul Danei Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: