Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu ar fi avut o relație amoroasă cu un bărbat celebru. Despre cine e vorba

Dana Budeanu ar fi avut o relație amoroasă cu un bărbat celebru. Despre cine e vorba

Dana Budeanu este o persoană controverată în mediul online și a devenit cunoscută publicului larg, însă pe cât de directă este, pe atât discretă e cu viața sa amoroasă. Deși nu a declarat oficial, iar totul rămânând la nivel de zvon vedeta s-ar fi iubit cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Creatoarea de modă și regizorul s-au afișat în nenumărate rânduri în ipostaze tandre, una dintre ele fiind chiar la evenimentul de lansare a unei colecții de-a Danei Budeanu.

Cine este Iulian, bărbatul cu care se iubește Dana Budeanu

Frații Moga formează o echipă imbatabilă pe scena muzicală din România. Marius a lansat hituri pe bandă rulantă, iar Iulian e unul dintre cei mai apreciați regizori din țara noastră, realizând de-a lungul timpului sute de videoclipuri pentru artiștii în vogă de la noi. Deși Marius Moga este mai expus publicului, datorită muncii sale, Iulian are și el strânse legături cu showbiz-ul, dincolo de profesia sa.

Chiar dacă nu există o confirmare oficială, lumea de showbiz știe că Iulian s-ar fi iubit cu celebra creatore de modă. Potrivit Click!, creatoarea de modă care și-a lansat o colecție, în trecut, cu Mihaela Rădulescu, s-a bucurat de prezența regizorului, care a venit la eveniment pentru a-și spriji iubita, cu care s-a fotografiat și în ipostaze destul de afectuoase.

Între cei doi îndrăgostiți era o mare diferență de vârstă, el fiind mult mai tânăr, dar acest lucru nu i-a oprit să se afișeze împreună. În prezent, presa susține că Dana Budeanu are o relație, pe care o ține mai degrabă secretă, cu nimeni altul decât Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai influenți oameni politici din ultimii 20 de ani.

Dana Budeanu este o celebră creatoare de modă din România. Aceasta a făcut cunoscută rubrica ”Verdict”, care acum apare pe YouTube. De asemenea, aceasta face și emisiunea ”Verdict Politic”, tot pe canalul propriu de YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: