Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu este în doliu. Creatoarea de modă și-a făcut bagajele și s-a dus tocmai la Londra pentru a o omagia cum se cuvine pe Regina Elisabeta a II-a: „Ne-a lăsat singuri printre neterminați” FOTO

Dana Budeanu este în doliu. Creatoarea de modă și-a făcut bagajele și s-a dus tocmai la Londra pentru a o omagia cum se cuvine pe Regina Elisabeta a II-a: „Ne-a lăsat singuri printre neterminați” FOTO

Dana Budeanu a plecat la Londra pentru a-i aduce un ultimul omagiu Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Creatoarea de modă și-a exprimat sentimentele față de suverană, în mediul online. Iată toate detaliile!

Dana Budeanu s-a dus la Londra pentru a o omagia cum se cuvine pe Regina Elisabeta a II-a

Dana Budeanu a postat pe rețelele sociale un mesaj extrem de emoționant despre moartea Reginei Elisabeta a II-a, dar asta nu este tot! Creatoarea de modă și-a împachetat bagajele și s-a dus tocmai la Londra pentru a o omagia cum se cuvine pe cea mai longevivă suverană a Marii Britanii.

Aceasta s-a pozat într-o ținută neagră și ține doliu pe tot parcursul funeraliilor.

 „A fost odată Regina Lumii. A civilizat lumea toată…și ne-a lăsat singuri printre neterminați. A plecat Istoria! A murit Noblețea! A dispărut Civilizația! A căzut Onoarea! N-a mai rămas nimic!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua înmormântării.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: