Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu, dezvăluiri despre viața de familie

Dana Budeanu, dezvăluiri despre viața de familie

Dana-Budeanu-dezvaluiri-despre-viata-de-familie

Dana Budeanu este mama a două fete gemene în vârstă de 18 ani, născute în urma relației cu Radu Budeanu, un renumit om de afaceri și proprietar al publicațiilor Cancan, Gândul, Prosport și altele asemenea. În cadrul unui podcast cu Ion Cristoiu, creatoarea de modă a împărtășit detalii despre viața sa personală pe care preferă, în general, să o țină cât mai privată posibil. Află cum a decurs dialogul dintre cei doi!

Ion Cristoiu a început prin a-i adresa creatoarei de modă o întrebare cât se poate de personală, și anume de ce a păstrat numele fostului soț. Dana a explicat că a ales să păstreze numele Budeanu după divorț deoarece atât fiicele sale gemene, cât și brandul pe care l-a creat poartă acest nume. Astfel, decizia ei reflectă dorința de a menține coerența în viața personală și profesională.

Relația gemenelor cu tatăl lor

Dialogul dintre cei doi a continuat cu dezvăluiri despre relația dintre gemene și tatăl lor. Dana Budeanu a subliniat că relația fetelor cu tatăl lor nu este nicidecum una dificilă, care să necesite un efort suplimentar pentru a fi “păstrată”. Dimpotrivă, este vorba despre o relație cât se poate de naturală, dat fiind rolul fundamental pe care Radu Budeanu îl are în viața gemenelor, în ciuda separării dintre părinți. „Cum să fie greu? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.”

Plecând de la acest lucru, Ion Cristoiu i-a adresat Danei următoarea întrebare: „Voi ați fost căsătoriți, dar ați divorțat și aveți două fete pe care le creșteți dumneavoastră, de la 5 ani, da? Ele, fetele, au păstrat și ele legătura cu tatăl lor. Tatăl, care la rândul lui, are o familie. Nu v-ați temut că el poate să le influențeze educația pe care o faceți dumneavoastră? În sensul ăsta, negativ.”

Dana a răspuns ferm că nu a avut niciodată astfel de temeri. Ea a subliniat că între ea și tatăl fetelor a existat întotdeauna o „colaborare perfectă” în ceea ce privește educația lor, clarificând că nu a existat niciodată vreun conflict pe această temă. „Nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.”

Mai mult decât atât, Dana a afirmat că va rămâne implicată până la sfârșitul vieții, considerând că atâta timp cât părinții sunt în viață, copiii au nevoie de ei. „Am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată.”

Dana Budeanu simte că a renăscut în momentul în care a devenit mamă

Până în momentul actual, Dana Budeanu a ales să nu distribuie niciodată fotografii în care se poate vedea direct chipul fetelor ei, preferând fotografiile făcute din spate. Aceeași abordare a avut-o și în momentul în care a împărtășit pe Instagram o postare cât se poate de emoționantă despre modul în care a ales să își crească fiicele.

„Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină-n brațe și mi-au arătat ce înseamnă să fii Dumnezeu… Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva… și n-avem voie să-i dezamăgim nicio secundă despre asta… Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot… și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți… Doar cei ce avem copii suntem datori… lor… pentru totdeauna… datori să-i facem fericiți cu orice preț… Alte datorii nu avem în viața asta față de nimeni și nimic… Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii… și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există…”

Dana a continuat „Le-am arătat că iubirea-i tot și că ura-i doar a celor ce nu au fost iubiți, le-am spus că frică nu există și că universul suntem noi, le-am luat cu mine să vadă, să simtă, să înțeleagă tot până la capătul pământului, ca să știe că de oriunde poți ajunge și de oriunde te poți întoarce… Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând, nu le-am țipat vorbe, nu le-am șoptit neînțelesuri… le-am crescut într-o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară… și le-am salvat… de tot ce nu-i iubire…” a scris Dana Budeanu pe profilul său de Instagram.

Sursă fotografie: Instagram/Dana Budeanu

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect