Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, foc și pară după ce părinții ei au primit facturi de peste 3.000 de lei la energie. Vedeta așteaptă să se ia măsuri: „Am depus reclamație la ANPC”

Dana Budeanu, foc și pară după ce părinții ei au primit facturi de peste 3.000 de lei la energie. Vedeta așteaptă să se ia măsuri: „Am depus reclamație la ANPC”

Din cauza unor facturi la energie electrică, Dana Budeanu este foc și pară! Vedeta a avut o reacție tranșantă la TV, după ce părinții ei s-au confruntat cu sume colosale, totalul fiind de 3000 de lei. Iată toate detaliile!

Dana Budeanu, foc și pară după ce părinții ei au primit facturi de peste 3.000 de lei la energie

Părinții Danei Budeanu au primit două facturi de neimaginat, la energie electrică. Aceasta susține că românii plătesc facturi enorme doar pentru ca reprezentanții instituției să trăiască pe picior mare:

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. Părinții mei nu au aer condiționat.Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-și drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile”, a spus Dana Budeanu, în direct, la Romania TV.

Dana Budeanu: „Am făcut reclamații la ANPC, am sunat și la Enel”

Dana Budeanu este extrem de revoltată. Creatoarea de modă susține că a făcut plângere la ANPC și așteaptă să se ia măsuri și să se regleze situația:

„Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi.Suntem într-o reglare de conturi cu Enel-ul, adică eu sunt. Am făcut reclamații la ANPC, am sunat și la Enel”, a mai declarat Dana Budeanu la același post TV.

Dana Budeanu: „Eu vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul și mintea”

Damian Drăghici i-a pus Danei Budeanu întrebarea „Cine ești?”, în cadrul podcastului său de pe YouTube  și a primit un răspuns pe măsură!

„Eu sunt eu este ceea ce doresc tuturor să ajungă să fie ei înșiși este cel mai ușor lucru. Pare foarte greu și vorbeam cu cineva foarte foarte apropiat și exact asta spuneam eu dacă întreb pe cineva și în general dacă oamenii primesc această întrebare oare nu știu cine sunt? Eu vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul și mintea, deloc. Sunt o fată care nu cred că am crescut dar care s-a maturizat de foarte mică”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: