Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu s-a făcut de râs în întreaga țară. În ce ipostază a fost surprinsă

Dana Budeanu s-a făcut de râs în întreaga țară. În ce ipostază a fost surprinsă

GALERIE FOTO (10)

Dana Budeanu este celebră în România pentru modul tranșant în care își spune punctul de vedere cu privire la anumite subiecte. Însă, de data aceasta, Dana Budeanu a fost făcută de râs de jurnaliștii B1 TV.

 

Dana Budeanu, prinsă cu copiuța

Creatoarea de modă a făcut parte din emisiunea „Vorbește lumea”, unde comenta ținutele celebrităților și s-a reprofilat, ulterior, spre online, unde a cunoscut un succes răsunător. Dana Budeanu este și o mare susținătoare a Gabrielei Firea. Însă, după terminarea alegerilor locale, creatoarea de modă a renunțat la seria ,,Verdict politic”, de pe Youtube și a continuat să stârnească controverse cu „Amețitele și Mafioții”.

Doi jurnaliști de la B1 Tv, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir i-au dat o lovitură colosală vedetei. Jurnaliștii au făcut-o de râs pe creatoarea de modă care, potrivit informațiilor, plagiază modelele și designerii de la nivel mondial.

„Dănuța, prinsă cu copiuța”, titrează B1 Tv.

Și Ana Cichirea, medic român stabilit în Belgia a acuzat-o pe Dana Budeanu că ar fi copiat mai multe modele ale unor designeri internaționali. Mai mult, medicul a postat și mai multe fotografii ca probe, pe pagina personală de Facebook.

,,Dragă <<copiatoare de stil>> ,

Recunosc că am cumpărat și eu câteva cârpițe de la tine. Nu o să comentez calitatea lor…nu m-a obligat nimeni să cheltui bani la taraba ta.
Îmi erai simpatică pe vremea când apăreai rar și vorbeai puțin. Apoi te-ai transformat ușor ușor în profesoară (vorba lui Chirilă) și mi-ai stârnit curiozități. M-am tot întrebat cine ești tu să jignești medicii și toți oamenii responsabili care poartă masca, indiferent de condiții, din luna martie pentru a-i proteja inclusiv pe cei ca tine? Cine ești tu să deschizi gura pe subiecte de medicină? Cine ești tu să-ți bați joc în repetate rânduri de cei care ti-ar salva viața oricând în caz de nevoie? Cine ești tu defapt măi Dănuța Guțilă?
Eu nu cred ce spune Rizea despre tine. Nuuuuu…eu nu cred așa ceva. Eu sunt mai sceptică din fire și-mi place să-mi formez propriile opinii pe baza unor informații concrete, dovezi, nu din simple vorbe. Așa m-a educat pe mine școala medicală, să gândesc. Ghinion…dar ai apăsat butoane greșite.
Pe tine la “Londăn, my home” ce te-au învățat ăia? Așa ți s-a spus la școala de business că se construiește un brand? Așa ai învățat tu să faci bani la Royal Holloway? Copiind, mințind, cu șmechereală și combinații, bazându-te pe naivitatea publicului român și a clientului needucat? Ia spune-ne și nouă unde e publicată lucrarea ta de doctorat că nu o găsesc pe nicăieri și vreau să o citesc să aflu și eu mai mult despre UE. Nu o găsesc pentru că nu există. Dar subiectul ăsta îl vom detalia mai târziu.
By dă way, Vauthier e mai ușor de cusut. La McQueen trebuie să mai exersezi puțin. La imaginație stai foarte prost, dar acum e prea târziu să mai faci ceva.
În fine…kiep in taci mai diărrrrrr.
Cu drag,
un om! 🖤
P.S. Oare mai găsești un loc și pentru mine la școala aia de stil? Nu vreau să stau mult, vreau doar să vă învăț cum se asortează și cum se poartă corect masca. Informațiile oferite de tine, cuvânt cu cuvânt din revista Vogue, nu mă interesează. Eu sunt greu de păcălit”, a scris medicul pe pagina de Facebook.

Dana Budeanu, apreciată de Zăvo

Dana Budeanu are și fani. Una dintre vedetele din România, Oana Zăvoranu, este cea care are cuvinte bune la adresa creatoarei de modă.
Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovata” ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, când a fost întrebată depsre părerea pe care o are despre Dana Budeanu.