Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, ținută impecabilă în ziua în care a împlinit 44 de ani. Vedetele din România au reacționat imediat | FOTO

Dana Budeanu, ținută impecabilă în ziua în care a împlinit 44 de ani. Vedetele din România au reacționat imediat | FOTO

GALERIE FOTO (5) Ce etnie este Dana Budeanu? Detaliul necunoscut despre creatoarea de modă 

La aniversarea celor 44 de ani, Dana Budeanu a decis să-și eternizeze câteva momente speciale din ziua sa de naștere și să le împărtășească cu drag cu fanii săi pe rețelele sociale. Vedeta a strălucit într-o rochie senzuală, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată cu prezența ei în public.

Dana Budeanu este o personalitate cunoscută în întreaga țară pentru atitudinea sa directă, categorică și puternică. În ultimii trei ani, ea a reușit să se facă remarcată în spațiul public prin intermediul emisiunilor și videourilor publicate pe platforma YouTube și aplicația sa dedicată.

Dana Budeanu, imagini senzaționale de ziua sa

Cu toate că pare să-și folosească paginile de pe rețelele sociale pentru a-și exprima nemulțumirile și opiniile, Dana Budeanu este o persoană foarte atentă la aspectele vieții personale. Rareori face publice detalii din viața sa de familie sau evenimente intime.

În imaginile postate recent, vedeta apare într-o ținută lejeră de vară, purtând o rochie scurtă, de culoare crem, care evidențiază un decolteu senzațional. Din fotografii reiese clar faptul că este extrem de fericită, iar zâmbetul său radiază de bucurie. Pe mâna sa, deține un tort elegant, realizat din fructe galbene, cu o lumânare în vârf. Dana Budeanu a ales să-și petreacă ziua de naștere pe Coasta de Azur, un loc drag inimii sale, unde se retrage în fiecare vară.

Însoțind imaginile, Dana Budeanu a publicat un mesaj scurt, prin care transmite cuvinte pline de încredere în sine și mulțumire. Este evident că vedeta a ajuns într-un punct în care se simte împlinită și satisfăcută cu sine și cu viața sa. Cu toate că detaliile despre modul exact în care a sărbătorit această zi specială sunt private, faptul că emană liniște și fericire este vizibil în tot ceea ce transmite publicului.

„I have nothing to wish for…🤎”/”Nu am ce să-mi doresc”, a notat Dana Budeanu, sugerând că pentru ea nu are sens să-și mai pună vreo dorință în ziua sa de naștere.

Andra și Cătălin Măruță au reacționat imediat

Așa cum era de așteptat, postarea făcută publică de Dana Budeanu a atras atenția tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Bruneta a primit o mulțime de felicitări și de mesaje atât din partea oamenilor de rând, cât și din partea vedetelor.

„La multi ani! ❤️”, i-a transmis Cătălin Măruță creatoarei de modă, în timp ce soția lui, Andra, a decis să se rezume la un emoticon sub forma unei inimioare simple, roșii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: