Redactia.ro
Home » Monden » Dana Chera: „N-a fost greu! Știam că e ce trebuie!” Primele declarații despre divorț

Dana Chera: „N-a fost greu! Știam că e ce trebuie!” Primele declarații despre divorț

Fosta realizatoare TV din cadrul trustului Antena 3, Dana Chera lucrează în prezent la Etno TV. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre divorțul rdintre ea și Bogdan Grecu de acum 4 ani. Jurnalista nu a dat foarte multe detaliile, dar a punctat câteva idei esențiale.

Declarații despre divorț

Aceasta a fost întrebată de cei de la revista VIVA cum a luat viața de la zero, la 40 de ani, după un mariaj încheiat de peste 20 de ani:
„N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc! Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum vreau să arate viața mea. Și l-am lăsat pe Dumnezeu să rezolve! Nu l-am încurcat”, a declarat jurnalista.
„Sunt chestiuni care țin de rufele mele. Ele vor rămâne în dulapul meu. Țin de niște principii, pe care n-am să le încalc, decât dacă îmi ia Dumnezeu mințile!”, a mai spus ea, pentru sursa menționată anterior.

Dana Chera: „Fiecare știe ce vrea să facă în casa lui, cu casa lui”

Dana Chera crede că „norocul și-l mai face și omul cu mâna lui”:
„Nu știu cum trăiesc alții. În viața personală nu se aplică rețete. Fiecare știe ce vrea să facă în casa lui, cu casa lui. Eu atât pot spune – că, dacă te uiți cu atenție la oameni, știi care le este scopul în viață. Cine vrea bani face orice pentru bani, cine vrea liniște face orice pentru ea, cine vrea să iubească și să fie iubit, la fel… În funcție de asta, viețile se desenează și devin clare”, a mai declarat ea, pentru Viva.

Cum și-a anunțat Dana Chera divorțul

Chiar în prima lună a anului 2018, Dana Grecu, prezentatoare de la Antena 3, mărturisea că poartă un alt nume, mod prin care voia să-și facă recunoscut divorțul și faptul că renunță la numele fostului partener de viață:

„Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit jurnalista atunci, în direct, la Antena 3.

Dana Chera s-a recăsătorit și a mai făcut un copil

Aceasta s-a recăsătorit la doar o lună după divorț, cu un medic stomatolog din Piteşti, iar în vara aceluiași an a dat viață celui de-al treilea copil, o fetiță:
Pe soţul său, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg şi care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofiţer în armată, iar în momentul de faţă se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”, a scris jurnalista Ioana Mandache în cartea „Povești de dragoste ale vedetelor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: