Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Dana Nălbaru a lansat o piesă de suflet: „Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Iisus în vremurile noastre”

VIDEO Dana Nălbaru a lansat o piesă de suflet: „Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Iisus în vremurile noastre”

Dana Nălbaru, vedeta care ne-a încântat urechile ani de zile alături de colegii săi din trupa Hi-Q, a scos de curând o piesă, solo ce a făcut înconjurul internetului. După ce a lipsit o bună perioadă din industria muzicală, Dana Nălbaru, soția actorului Dragoș Bucur, a revenit în peisaj cu o melodie de suflet, cu mesaj religios.

Dana Nălbaru a lansat o piesă relgioasă

Dana Nălbaru a compus piesa „Pe genunchi, eu”, a filmat videoclipul alături de regizorul Dan Petcan și a urcat piesa pe YouTube:

„Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”, a scris Dana Nălbaru pe contul său de Instagram.

Aceasta a mai făcut o postare, tot pe Instagram, unde a dat detalii despre videoclipul filmat la munte:

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă….am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos…”, a scris Dana în urmă cu câteva săptămâni.

Inspirația piesei Danei Nălbaru

Dana a povestit că piesa a fost compusă în urmă cu trei luni și ar putea fi inspirată din experiența tragică prin care a trecut cu fiul său, Kadri, care a suferit o operație foarte complicate, dar s-a refăcut complet, între timp

„În urmă cu mai puțin de o lună am trecut cu fiul nostru printr-o încercare foarte grea, el suferind în urgență o intervenție chirurgicală complicată”, a scris în februarie fosta membră a trupei HI-Q pe Instagram.

Kadri, fiul Danei Nălbaru face homescholling

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis ca toți  copiii lor să învețe de acasă:

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a scris pe Instagram Dana Nălbaru despre fiul ei.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit”, a mai scris Dana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: