Redactia.ro
Home » Monden » Dana Nălbaru, criticată dur în mediul online după ce s-a pozat fără machiaj

Dana Nălbaru, criticată dur în mediul online după ce s-a pozat fără machiaj

Dana Nălbaru s-a retras în ultimii ani din lumea publică, dar continuă să fie foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate numeroasă de urmăritori. O poză postată recent de fosta artistă a creat un val de controverse, iar cuvintele pe care le-a primit au fost destul de dure.

Dana Nălbaru, criticată dur în mediul online după ce s-a pozat fără machiaj

Dana Nălbaru a deventi cunoscută în fața publicului din România datorită activității sale artistice, alături de trupa Hi-Q. A debutat pe scenă alături Florin Grozea și Mihai Sturzu, iar cariera sa a cunoscut două perioade: din 1996 până în 2003, iar după o pauză destul de lungă, din 2010 până în 2014.

Sfârșitul proiectului Hi-Q a reprezentat pentru Dana și momentul în care s-a retras din lumea publică. A ales să se dedice familiei sale, iar pe plan profesional s-a orientat spre alte proiecte. Fosta artistă este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur, alături de care a adus pe lume trei copii: Sofia, Kadri și Roxana.

Pe lângă faptul că este mamă și părinte, fosta artistă a devenit și o femeie de afaceri. Este asociată la un bistro din centrul Bucureștiului, pe Calea Floreasca, care se ocupă cu prepararea prăjiturilor și a dulciurilor. Dana Nălbaru este foarte mândră de această realizare a ei, mai ales că a muncit mult pentru a da contur proiectului său.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a transmis Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.

Chiar dacă nu mai apare pe scenă și în fața camerelor de luat vederi, Dana Nălbaru continuă să țină legătura cu fanii săi în mediul online. Are o comunitate mare de admiratori pe Instagram, cărora le împărtășește momente din viața sa. Recent a postat o fotografie în care apărea nemachiată, dis-de-dimineața, iar curajul său de a se înfățișa naturală a stârnit un val de reacții dure. Mulți dintre urmăritorii săi i-au adresat cuvinte dure, la care fosta membră a trupei Hi-Q a preferat să nu răspundă.

„Arati groaznic… ciufulita, cu un ochi mai mic.. schimba- ti viata, fà ceva pentru tine.. O femeie este prin esentà o persoana aranjata, ingrijira.. Nu zic de diamante , dar indiferent de ce ai crede tu ca daci bine, chiar nu faci .. Esti deja la capitolul” aśa nu” . Consider ca ai pierdut lupra cu o viata decentà… NU esti un exemplu… exclus !!/ De ce te postezi așa?Serios?Măcar dă cu pieptanul prin păr..”, au fost reacțiile negative ale urmăritorilor Danei de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)

Dana Nălbaru a fost apărată de ceilalți urmăritori ai săi

Dacă Dana Nălbaru a preferat să nu răspundă celor care au ales s-o critice, persoanele care o iubesc nu au ezitat și au reacționat. I-au oferit complimente fostei artiste și au lăudat-o pentru naturalețea sa și pentru sinceritatea de care a dat dovadă, căci nu a încercat să lase impresia că are o viață perfectă.

„Poi mai oameni buni, haideți sa nu mai fim atit de rai, suntem fiecare asa cum ne a lăsat Dumnezeu, nu toti(toate) sunt fotomodele, dacă femeia se simte ok sa posteze fără pic de machiaj, nu vad ce aveți voi împotriva. Ia sa va vad eu pe unele, care aveți atîta glet pe fata, dacă aveți curajul sa, mergeți măcar cu gunoiul nemachiate. Sooo. Despre ce vorbim?!!!!/ Ești reala, bravo! Asa arata mamele, uneori! Te felicit pentru naturalețea ta! ❤️❤️/ Ești un super om,Dana ! Părerile negative nu le lua în considerare, mai sunt și răutăți printre noi .Și da ! Cine a inventat cafeaua, mare om,mare caracter !”, i-au scris aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: