Redactia.ro
Home » Monden » Dana Nălbaru de la HI-Q, mesaje subliminale în public. Cum a apărut cântăreața îmbrăcată în plină zi

Dana Nălbaru de la HI-Q, mesaje subliminale în public. Cum a apărut cântăreața îmbrăcată în plină zi

GALERIE FOTO (7) Dana Nalbaru

Dana Nălbaru, fosta solistă de la HI-Q a intrat în atenția presei în ultima perioadă din cauza aspectului ei fizic. Talentata artistă a îmătrânit semnificativ și este total schimbată față de cum o știa lumea pe vremea când era vedeta HI-Q.

Recent, artista în vârstă de 44 de ani a fost surprinsă pe stradă de paparazzi. Dana Nălbaru avea o față foarte obosită și purta un hanorac cu un mesaj subliminal. Pe hanoracul negru si larg al artistei era inscripționat mesajul „Nu vorbi cu mine!„. Blondina și-a asortat hanoracul cu o pereche de blugi mom fit cu dungi, o pereche de adidași colorați și un ghiozdan înflorat.

sursa foto: click.ro

Dana Nălbaru a ales să iasă din lumina reflectoarelor și să se focuseze mai mult pe familie și creșterea copiilor. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Dragoş Bucur. Cei doi formează un cuplu de 16 ani și au împreună 3 copii, Sofia în vârstă de 15 ani,Kadri în vârstă de 5 ani, iar micuţa India Roxana, care are 9 ani, a fost adoptată.

Care a fost mesajul Danei Nălbaru după ce presa a criticat-o că își neglijează aspectul

„Îmi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lânga copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă daca s-au lovit în joacă. „Îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreuna facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se afla foarte multă fericire şi linişte. Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi

, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase.”, a fost mesajul Danei Nălbaru pe blogul ei personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: