Redactia.ro
Home » Monden » Dana Războiu, probleme după 17 ani în televiziune: „Am descoperit că am foarte mult mercur în corp. Fac terapie de chelare”

Dana Războiu, probleme după 17 ani în televiziune: „Am descoperit că am foarte mult mercur în corp. Fac terapie de chelare”

Dana Războiu, probleme după 17 ani în televiziune: „Am descoperit că am foarte mult mercur în corp. Fac terapie de chelare”

Dana Războiu, care a lucrat 17 ani în televiziune, a făcut dezvăluiri despre sănătatea ei și nu numai. Ea susține că a descoperit că are „foarte mult mercur în corp” și că face terapie de chelare. Iată amănunte.

Dana Războiu, probleme după 17 ani în televiziune: „Am descoperit că am foarte mult mercur în corp. Fac terapie de chelare”

În vârstă de 45 de ani acum, Dana Războiu a lucrat 17 ani în televiziune. A fost una dintre cele mai emblematice figuri din zona știrilor TVR1. Fosta știristă susține că în prezent este foarte fericită și încearcă să aibă grijă de ea cât mai mult. Departe de lumea agitată a televiziunii, a știrilor negative și a mediului nociv care poate fi cauzat de aparatura dintr-un platou TV.

Reporter: Ce face Dana Razboiu de când a plecat din televiziune?”.

„Face foarte bine. Trăiește cu mai puțin stres decât era în televiziune, sincer, și cu mai puțin mercur! Trebuie să zic de subiectul Mercurul în corpurile noastre, pentru că mi-am propus să îl promovez, după ce termin cu Campionatul Național de Robotică. Și cred că e foarte mult mercur, în televiziune. Mulți colegi, din TVR, care au făcut boli grave, nici nu vreau să le rostesc. Și boli metabolice sau de imunitate. E foarte mult mercur în aparatură și, mai ales, în fostele becuri. Sunt neoane, în care e mercur. Dacă e funcțional, nu e o problemă, dar dacă se sparge și rămâne, acolo, nu e înlocuit, atunci devine o mare problemă”, a spus ea într-un material exclusiv Click!.

Reporter: Tu ai avut probleme din cauza asta?

„Din cauza mercurului, da. Am descoperit că am foarte mult mercur în corp. Și fac, acum, ceva ce se numește terapie de chelare. Chelare ușoară fac eu, cu niște pastiluțe. 3 zile pe săptămână, cu 4 zile pauză. În afară de asta, mercurul ne împiedică foarte mult viețile. Ne duce spre boli. Pe măsură ce scot mercurul, fac din ce în ce mai bine și sunt din ce în ce mai sănătoasă. Mai plină de energie și de viață”, a răspuns aceasta, conform sursei menționate mai sus.

Tratamentul cu agenti chelatori constă in administrarea de agenti chelatori care pot inlatura metalele grele din organism. Agentii chelatori sunt indicati in tratamentul intoxicatiei cu fier, plumb, mangan sau aluminiu și nu numai, potrivit sfatulmedicului.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: