Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz, mărturisiri emoționante despre mariajul cu Radu Dragomir. „Nu-l văd separat de mine..”

Dana Rogoz, mărturisiri emoționante despre mariajul cu Radu Dragomir. „Nu-l văd separat de mine..”

Dana Rogoz se bucură de multă împlinire în plan personal, fiind o soție și o mamă dedicată. A ales să fie modestă în ceea ce privește viața sa personală, așadar vorbește rar despre căsnicia cu Radu Dragomir. Recent, a oferit detalii despre bărbatul care-i este alături de 10 ani și despre cum este regizorul în calitate de părinte.

Cum este Radu Dragomir în calitate de părinte

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 10 ani, perioadă în care au avut parte de numeroase realizări și bucurii. Diferența mare de vârstă dintre ei, 18 ani, nu a reprezentat un impediment, mai ales că cei doi au reușit mereu să se completeze și să găsească armonia în mariajul lor.

Sunt părinții a doi copii minunați, Vlad și Lia, iar regizorul pare că este un tată ideal. Are mereu grijă de nevoile familiei sale, iar Dana are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Îl numește un tată perfect, a cărui prioritate a fost mereu buna creștere și fericirea micuților săi.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate’, a spus Dana Rogoz pentru Cătălin Măruță.

Dana Rogoz, mărturisiri emoționante despre mariajul cu Radu Dragomir. „Nu-l văd separat de mine..”

Cât despre mariajul lor, Dana Rogoz mărturisește că se simte foarte împlinită. Ea și Radu se bucură de iubire și liniște, chiar și după atât de mulți ani petrecuți împreună. Colaborează perfect atât în calitate de părinți, cât și în proiectele pe care le-au desfășurat împreună, iar acest lucru nu a făcut decât să-i apropie.

Actrița descrie legătura dintre ei ca fiind una deosebită, unde dragostea și înțelegerea primează. Și-au fost mereu cel mai de seamă sprijin și au evoluat împreună, iar pentru anii ce o să vină își doresc să fie la fel: unul la brațul celuilalt. Deoarece se înțeleg atât de bine, privesc cu mult entuziasm spre viitor.

Dana recunoaște că Radu Dragomir nu-i este doar soț, ci și cel mai bun prieten. Alege să se privească doar în raport cu el și împreună să se considere un întreg, care funcționează perfect doar atunci când cele două jumătăți sunt unite.

„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună’, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: